Konsekvent forstrækning smerter

05/11/2010 by admin

Konsekvent forstrækning smerter

Forstrækning muskler er placeret på bagsiden af lårene. Når du trækker en forstrækning, er der en tåre af forstrækning muskelfibre. Konsekvent Forstrækning skade kan være smertefuldt, men det kan helbrede sig selv med tiden.

Symptomer

Når en person har en forstrækning skade, er en af de mest almindelige symptomer en skarp og pludselig smerte i bagsiden af låret. En person kan muligvis ikke forlænge hendes ben lige uden følelse af intens smerte.

Årsager

Mange faktorer kan bidrage til at forstrækning skader. En indebærer, at skubbe ud over dine grænser med for meget fysisk aktivitet. Andre faktorer er dårlig fleksibilitet og/eller muskel styrken.

Diagnose

At korrekt diagnosticere forstrækning problemer, vil en læge gå over personens sygdomshistorie og stille spørgsmål om motionsvaner. Bagsiden af låret vil også blive undersøgt og inddrage strækker sig og bøjebevægelser benet. Det er vigtigt for lægen at lokalisere præcis hvornår og hvor smerten kan mærkes.

Behandling

Hvis en person har konsekvent forstrækning smerter, er det vigtigt at hvile muskler så meget som muligt. Anvende is og komprimering er også nyttigt. En låret wrap kan også bruges til støtte. For svær forstrækning smerter, kan det være bedst at se en læge.

Forebyggelse

For at forhindre konsekvent forstrækning smerter, strække og varme op før udøve. Prøv ikke at overdrive eventuelle øvelser. Det er nyttigt at strække efter træning så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com