Lipo vs Smart Lipo

03/06/2014 by admin

Fedtsugning er en kosmetisk procedure, der fjerner fedt fra kroppen. Smart liposuction er en ny procedure, der bruger en laser til at smelte fedt og fjerne det fra områder af kroppen med meget mindre traumer. Begge procedurer kræver overvejelser før du vælger den ene eller den anden.

Funktioner

Begge procedurer arbejde godt for at fjerne fedt. Traditionel Fedtsugning er en manuel proces, der bruger et vakuum, der er knyttet til en metal slange til at suge fedt fra kroppen. Yderligere kirurgi er nødvendigt at fjerne overskydende hud, der er tilbage efter fedt fjernelse procedure.Smart liposuction er mere præcise i fjernelse af fedt. En laser, der ikke er flyttet hånden styrer processen. Processen fjerner det overskydende hud på den samme timel. Dette eliminerer behovet for en yderligere kirurgi.

Overvejelser

Nogle læger vil bruge begge metoder til contour kroppen. Traditionel Fedtsugning bruges til at fjerne den større del af fedt og Laserbehandling finjusterer konturer processen.Når man overvejer typen procedure, du vil bruge til dit kosmetisk procedure, er mængden af fedt, der skal fjernes en faktor.Fedtsugning kræver generel anæstesi og er dyrere end laser Fedtsugning. Smart lipo kan gøres med intravenøs sedation, og dette giver mulighed for en meget hurtigere helbredelse.

Procedurer

i fedtsugning, er indsnit lavet i områder såsom hudfolder, eller hvor de vil være skjult af tøj. Proceduren udføres under generel anæstesi i de fleste tilfælde. Tumescent, som er en kombination af lidokain og adrenalin, sprøjtes ind i området. Et lille rør bruges til vakuum fedt ud af området.Smart lipo nedbryder fedt gennem huden og får den til at liquefy. Lægen suctions flydende fedt fra en lille indsnit i huden.

Recovery

Patienter er vågen under laser Fedtsugning procedure og dette hjælpemidler i restitutionstid. Patienten bliver nødt til at bære komprimering beklædningsgenstande efter proceduren, men vil være i stand til at vende tilbage til arbejdet efter kun et par dage.Traditionel Fedtsugning tager længere tid at genoprette fra og der er betydelige blå mærker og hævelse. Typiske Fedtsugning patienter kan vende tilbage til at arbejde en uge efter indgrebet. Genoptage normale aktiviteter tager længere tid end en laser Fedtsugning.

Effekter

Virkningerne af proceduren er det samme med begge procedurer. Der kan være mindre ardannelse efter en laser Fedtsugning procedure på grund af den mindre incision forpligtet til at fjerne fedt. Begge procedurer tilbyde patienter evnen til at fjerne fedt, der er resistente over for kost og motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com