Oplysninger, der beviser, at plast forårsager Global opvarmning

02/15/2010 by admin

Oplysninger, der beviser, at plast forårsager Global opvarmning

Global opvarmning er det fænomen, hvor jordens oceaner og atmosfære fortsætter med at varme til rekordhøjder. Dette resulterer i at udvide ørkener, dødbringende storme og planteliv ødelagt. Globale opvarmning forventes at medføre stigende vandstand i havene, som vil forstyrre livet i kystnære byer – ofte de mest tætbefolkede byer på planeten. Plast brug er en af de faktorer, som forskere har tilskrevet den menneskelige årsag til global opvarmning.

Plastikposer

Hver gang du køber noget fra et supermarked og degnen giver dig en plastikpose for dine dagligvarer, du bidrager til den globale opvarmning. I en 2007 "Tid" magazine artikel, forfatter Carolyn Sayre rapporterede, at kun 3 procent af 500 milliarder plastikposer kontorelever give kunderne efter hver shoppingtur genbruges nogensinde. Polyethylen, plastikposer der består af tage tusinder af år at bryde i lossepladser. Sayre rådgiver ved hjælp af tasker lavet af plantebaseret materiale, fordi plastikposer frigive drivhusgasser når du smider dem i lossepladser og de begynder at bryde.

Flaskevand

Flaskevand er lavet af plastik så godt. Natural Resources Defense Council rapporterer, at flaske vand bidrager til den globale opvarmning på to måder: under fødslen og efter forbrug. Under fødslen, fabrikanter skib flasker fra land til land, så fly og lastbiler transporterer dem til butikker--forurenende område med flere drivhusgasser. Efter forbrug tilstoppes mere end 2 millioner tons værd af vandflasker lossepladser, tage tusinder af år at nedbryde.

Plastproduktion

Producerer plast også frigiver giftige kemikalier og drivhusgasser i atmosfæren. Mange plast produkter er lavet med råolie. En Luleå Universitet rapport anslår, at plast produktion bidrager "om samme størrelsesorden end gas flaring mindre end virkningen af atomkraft, og mere end kul brande."

Marine liv

Plast kvæle planter, der kan tage i nogle af CO2-gasser i atmosfæren og reducere deres indvirkning. Algalita Marine Research Foundation lister plastik i sin top 10 årsager til forurening. Koraller er en vigtig ingrediens i opretholdelse af livet i havet. Ifølge Algalita Marine Research Foundation, fordi plastik kan tiltrække giftige elementer som PCB og DDT, er flydende plast som en "giftpille", der dræber levende koraller, og senere andre marine liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com