Arbejdspladsen brand og sikkerhed

03/01/2014 by admin

Arbejdspladsen brand og sikkerhed

Kontoret er et travlt sted, summende med deadlines og møder, men det betyder ikke sikkerhed bør tage en bagsædet. Brandsikring er en bekymring, der bør være øverst på listen.

Brand beredskabsplan

Ifølge OSHA, bør kontorer have en brand beredskabsplan. Dette bør omfatte flugtveje, brand forebyggelse og relaterede oplysninger. Planen skal skitsere uddannelse protokoller på hvad man skal gøre i tilfælde af en brand.

Ild udgange

Ild udgange skal være let at finde og give mulighed for en hurtig exit i tilfælde af en brand. Disse skal være tydeligt mærket med "EXIT" tegn, og dørene skal være klar og tilgængelig. De bør aldrig være låst, når nogen er til stede i bygningen.

Evakuering

Arbejdsgiverne skal etablere et mødested, når bygningen er evakueret. Denne måde hoveder kan regnes for at sikre alle er sikker. Flugtveje skal bogføres på centrale punkter i hele bygningen.

Handicappede arbejdstagere

Tegn med Braille betegner udgange skal være installeret i bygningen. Brandalarmer skal have blinkende lys til at advare dem, der er døv af en brand. Disse bidrage til at sikre, at alle er klar i en nødsituation.

Forebyggelse/løsning

Planlægning, er uddannelse og praksis nøglerne til en sikker arbejdsplads. Arbejdstagere, der ved, hvordan man skal håndtere nødsituationer har en bedre chance for at overleve. Fastslå, hvem er i afgift i en nødsituation er også gavnligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com