Knæ udskiftning kirurgi komplikationer

12/29/2012 by admin

Knæalloplastik bruges til behandling af kronisk knæsmerter, betændelse, deformitet og stivhed, der ikke kan afhjælpes med smertestillende medicin. Det meste af tiden, kirurger udfører knæalloplastik på voksne i alderen 60 og 80, og komplikationer er ualmindelige. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons oplever færre end 2 procent af patienter, der undergår knæalloplastik komplikationer.

Blodpropper

Folk, der har gennemgået knæalloplastik er øget risiko for blodpropper i benene (også kendt som tromboflebit) eller lunger (kendt som lungeemboli). For at undgå denne komplikationer, anbefaler kirurger at patienter holde benene forhøjet, lave øvelser for at forbedre cirkulation og bære støtte slange. Folk, der har knæalloplastik skal også tage blodfortyndende medicin for at reducere risikoen for denne komplikation.

Infektion

Infektion er en anden almindelig komplikation efter knæalloplastik. Patienter, der undergår dental arbejde eller udvikle urinvejene eller hudinfektioner kan have bakterier ind i blodbanen og inficere området omkring den nyligt erstattede fælles, siger American Academy of Orthopaedic Surgeons. For at undgå denne komplikation, vil læger ordinere antibiotika efter operationen.

Slid og løsne

Det er sjældent, men de nationale Institut for gigt og bevægeapparat og hudsygdomme bemærker, at patienter kan opleve, at komponenterne i knæet blandede slides hurtigere end forventet eller blive løst (især hvis en person falder uventet). Denne komplikation kan kræve yderligere operation.

Arvæv

Undertiden kan arvæv bygge omkring knæet efter operationen, som kan begrænse en patients vifte af bevægelse.

Skader på nerver og blodkar

Kirurgiske teknikker for knæalloplastik har forbedret gennem årene, men en patients nerver og blodkar kan blive beskadiget i løbet af kirurgi. American Academy of Orthopaedic Surgeons bemærker, at denne komplikation er meget sjældne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com