Hvordan man bruger GE TMJ enhed

12/02/2012 by admin

En temporomandibulær fælles enhed eller spole kendt som MEDRAD Burnett Bi-directional TMJ enhed er fremstillet af General Electric Healthcare. Det bruges til klinisk position kæben under magnetisk resonans. Enheden er hovedsagelig en diagnostisk billeddannelse tilbehør og det er i stand til at åbne en kæbe fra den ene til 55 millimeter bred. Billeddannelse af kæben er normalt sorteret efter en patienten klager over smerter mens tygge eller en nedsat evne til at åbne munden for udsigelse og praktiserende tandhygiejne.

Instruktioner

• Skub to modsatrettede engangs mundstykker den ene ende af enheden længst væk fra håndtaget. Når de anvendes korrekt, øvre mundstykket synlige fra højre side af enheden vil være opad, og lavere mundstykket synlige fra venstre side af enheden vil være vender nedad.

• Anbring talerør i patientens mund før du begynder proceduren Mr.

• Indstil enheden til at åbne kæben bred nok til at gennemføre proceduren med succes. Husk varigheden af Mr og forsøge at justere enhed for patientens komfortniveau. Skub håndtaget op og ned for at udvide eller lukke mellemrum mellem mundstykker. Hver gang løftestang flytter mundstykker en ekstra millimeter fra hinanden, vil du hører et klik. Se skala på siden af enheden for at se indstillingen fra den ene til 55 millimeter. Enheden kan ikke åbne kæben bredere end 55 millimeter.

• Skub quick release diaset og lukke op enheden når Mr er afsluttet. Forsigtigt fjerne den fra patientens mund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com