Hvordan man lette abdominale smerter under graviditet

01/12/2014 by admin

Abdominal smerte under graviditet er ikke den mest beroligende fornemmelse af en kvinde kan opleve i enhver trimester, men det betyder ikke nødvendigvis noget er galt med barnet. Det kan være et resultat af gas, halsbrand, forstoppelse eller ganske enkelt placering af dit barn. Mens du bør tale med din læge om eventuelle smerter eller ubehag du stødt på i løbet af din graviditet, så det er altid bedst at veje på siden af forsigtighed, er der nogle ting du kan gøre for at hjælpe lette disse typer af fornemmelser.

Instruktioner

• Tage plads. En af de nemmeste ting en kvinde kan gøre, når de forsøger at lette abdominale smerter under graviditet er at tage en plads, især hvis smerten sætter i på dine fødder. Ofte gange, smerten vil bestå efter et par minutter.

• Anvende en lidt varme. Undertiden kan hviler en varmepude direkte på området af smerte eller ubehag hjælpe lette sensation. Sørg for at holde indstillingen på varm og kun anvende det i et par minutter ad gangen.

• Holde fit. Hvis du holder dig selv passe eller deltage i moderat motion, mens du er gravid, mange af smerterne og ubehag af graviditet, herunder mavesmerter, vil blive mindre intens.

• Prøv bøjning lidt mod området af smerte. Mange gange, kan en enkel bevægelse, ligesom bøjning eller flytte mod smerter eller ubehag, også lette den følelse, du føler dig. Dette kan hjælpe med at frigøre en knude eller bebyggede gas.

• Være opmærksom udløsere. Hvis din mavesmerter kommer snart efter måltider, bør du virkelig begynde at være mere opmærksom på hvad du spiser. Nogle af de fødevarer, du putter i din krop kunne være årsagen til halsbrand eller gas, som er at spørge smerten. Når du ved, hvilke fødevarer der udløser de ubehagelige fornemmelser, kan du begynde at undgå dem med en ændret kost.

• Bær løs, komfortabel tøj. Nogle kvinder kan opleve mavesmerter under graviditet fra stramt monteret tøj. For at afhjælpe eller undgå slags problemer, Sørg for at holde dit tøj løs og behagelig--især når du sover.

Tips & advarsler

  • Hvis du lider af mere alvorlige smerter eller kramper, bør du kontakte din læge omgående, da det kunne være et tegn på en langt mere alvorlig tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com