Sundhedsmæssige fordele af Calcium kosttilskud

01/09/2013 by admin

Sundhedsmæssige fordele af Calcium kosttilskud

Calcium er en vigtigt næringsstof, som har en vigtig rolle i knogle sundhed. Calcium har også været forbundet med fremme af hjertesundhed, forebyggelse af visse kræftformer, og vægtkontrol. Calcium kan spises som supplement eller gennem en kost rig på mejeriprodukter, mørke bladgrøntsager, bønner eller tofu.

Knogle sundhed

Calcium er en væsentlig bestanddel af knogler. Det aids i knoglevækst og knoglestyrke. Forskning viser, at tager en calciumtilskud som en ældre voksen aids i forebyggelse af osteoporose.

Muskelsammentrækning

Calcium spiller en nøglerolle i sammentrækning af musklerne, som tillader kroppen at flytte.

Cellefunktion

Calcium spiller også en rolle i videregivelse af meddelelser til celler i kroppen. Derudover aids calcium i metabolismen af enzymer og hormoner.

Hjertesundhed

Forskning viser, at calcium kan bidrage til at sænke blodtrykket og lavere risiko for hypertension.

Anti-kræft egenskaber

En undersøgelse offentliggjort i februar 2009 i "The Archives of Internal Medicine" angiver, at ældre voksne, der forbruges kost rig på calcium havde en lavere risiko for at udvikle kræft, som påvirker fordøjelsessystemet, herunder kolorektal cancer.

Vægtkontrol

Forskning viser, at et calcium-rig kost er forbundet med en lavere kropsvægt og en mindre mængde af vægtøgning over tid.

At vælge et Supplement

Kosttilskud, der indeholder calciumcarbonat har den højeste procentdel af calcium i forhold til andre calcium forbindelser. I tillæg bør også indeholde D-vitamin for at støtte optagelsen af calcium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com