Hvad er kort-sigt sundhedsmæssige effekter af alkoholforbrug?

02/05/2013 by admin

Et par kortsigtede fysiologiske effekter er ofte forbundet med indtagelse af alkohol. Mens alle vil opleve effekter af alkohol i en karakteristisk måde, drikke slapper hæmninger, forringer tale og mobilitet og rejser puls. Hvis for meget alkohol er indtaget, kan du opleve svimmelhed, kvalme og opkastning. Disse kortsigtede effekter er nogle af de mange grunde du bør holde sig ude af førersædet efter at have drukket.

Stien til alkohol

Partnerskab for et stoffrit Amerika påpeger, at alkohols effekter varierer afhængigt af alder, vægt, køn og tolerance. Når du indtager alkohol, går ind i din mave og derefter absorberes ind i blodåren hvor det bevæger sig i hele din krop og i dit andet væv.

Tab af hæmninger

Lempelse af hæmninger er en øjeblikkelig virkning mærkes af mange drikker. Alkohol kan også Sky-dommen, selv i små mængder. Som er forbrugt mere alkohol, kan drikkende fortsætte med at kaste deres sanser af forsigtighed. Dette kan føre til farlige konsekvenser, som, der drikker kan handle uden at tænke på en måde, der kan forårsage skade.

Ytringsfrihed og mobilitet

Ifølge et partnerskab for et stoffrit Amerika er nedsat tale og Snaksomhed tegn på moderat alkoholindtag. På kort sigt, alkohol også påvirker din koordination og mobilitet. Du kan have problemer med at gå i en lige linje eller at udfylde en simpel manuel opgave. Du kan opleve svimmelhed. Denne effekt på koordinering gør spirituskørsel især farligt.

Hjerte-kar-System

Ifølge American Heart Association, kan drikke et overskud af alkohol øge hjertefrekvensen og drikker blodtryk. På den anden side kan dem, der drikker moderat beløb have en lavere risiko for hjertesygdom end en ikke-drikker. Tal med din læge om sikker drikke og dit hjerte.

Kvalme og opkastning

Hvis du indtager for meget alkohol, kan du føle kvalme. Opkastning kan forekomme, når din krop forsøger at befri sig for dette giftige stof. Opkastning kan være farlige, hvis drikker er i søvn eller bestået ud. Når den ligger, præsenterer opkast en kvælningsrisiko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com