Hvordan man finder en Mental sundhed udbyder for Blue Cross Blue Shield

08/03/2013 by admin

Hvordan man finder en Mental sundhed udbyder for Blue Cross Blue Shield

Finde en mental sundhed udbyder til din BlueCross BlueShield (BCBS) kan forsikring planen være forvirrende, hvis du ikke ved hvor du skal begynde. Heldigvis, BCBS har en søgefunktion, der gør, at finde en læge hurtigt og nemt. Følg disse enkle trin for at komme i gang.

Instruktioner

• Gå til BlueCross BlueShield hjemmeside. Den nationale hjemmeside adresse er bcbs.com.

• Klik på "Find en læge eller Hospital" derefter "blå nationale læge og Hospital Finder".

• Indtast dit medlem id-nummer og klik på "Find Provider". Dit medlem id-nummer er på sundhedskortet. Hvis du ikke kan finde din forsikringskort og ikke kender dit id-nummer, kan du få adgang til listen provider ved hjælp af funktionen "gæst". Hvis du bruger funktionen gæst, skal du vide, hvilken type politik du har, som en PPO eller BlueCard traditionelle. Hvis du ikke ved, hvilken type politik du har, besøg andre http://www.bcbs.com/about/contact for at finde en lokal BCBS office til at hjælpe dig. Når du indtaste dit postnummer, hjemmesiden vil omdirigere du til en lokal BCBS office og telefonnummeret vises på hovedsiden eller under "Kontakt os".

• Angiv kriterier i søgefelterne, såsom en adresse, radius eller køn præference. Adgang til mental sundhed udbydere, vælge typen af læge, du søger efter, som en psykiater, rådgiver eller psykolog. Mental sundhed udbydere er anført under "Adfærdsmæssige sundhed", som er det første valg under menuen specialiteter. Der er mange forskellige typer af psykiske udbydere opført, og mange fagområder, såsom problemer med stofmisbrug eller end-of-life. Vælg den der passer bedst til dine behov.

• Gennemgå listen over udbydere og vælg en udbyder. Du kan se på deres profiler ved at klikke på "profil" til højre for providerens navn.

Tips & advarsler

  • Har din forsikringskort klar, når de søger en udbyder. Hvis du indtaste dit id-nummer og andre oplysninger, får du de mest præcise søgeresultater.
  • Hvis du er i stand til at få adgang til internettet, skal din forsikringskort liste et medlem service telefonnummer, som vil hjælpe dig med at finde en udbyder.
  • Mange forsikringskort vil liste en BCBS websted, der er specifikke for den stat, de lever i. Listen over udbydere vil være den samme.
  • Fordi websteder kan indeholde fejl, Sørg for at du kontrollere, at udbyderen vil acceptere din forsikring planen inden modtagelse af tjenester, ellers kan de ikke være dækket.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com