Ernæringsmæssige Plan at tabe mave fedt

07/09/2013 by admin

At tabe mave fedt kan være for æstetiske anledning såsom at slippe af med den muffin top hængende over deres jeans eller til at se godt ud i en badedragt. Naturlig nyheder offentliggjort "The risici af overskydende mave Fat" i November 2008. Det citerer en tysk undersøgelse, der findes folk, der har høj talje-til-hofte ratio eller taljen omkredse øger deres risiko for en tidlig død. Overskydende mave fedt og andre livsstilsvaner som rygning, fysisk inaktivitet og kost øger hjertesygdomme, diabetes, slagtilfælde og blodtryk risici og demens. En ernæringsmæssige plan at tabe mave fedt nedsætter omkreds og sundhedsrisici.

Forbruge Omega-3 fedtsyrer

En af de primære komponenter af en ernæringsmæssige plan at tabe mave fedt er at spise fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer slim taljemål og reducere hjertesygdomme risiko. Naturlig Nyheder siger, at forskerne fandt, at fisk rig på omega-3 fedtsyrer forebygger vægtøgning og dårligt helbred. Omega-3-rige fødevarer omfatter laks, tun, hørfrø, valnødder, sojabønner, helleflynder, rejer, tofu, kammuslinger og snapper, collard greens, rosenkål og grønkål.

Mellemmåltid om nødder og frø

Nødder og frø indeholder masser af fedt og kalorier, men de kan være en del af en sund mave fedt faldende kostplan når spises som snacks eller på salater. Nødder og frø er rige på fibre og protein og indeholder monoumættede fedtstoffer, godt, fylde fedtstoffer. Flad mave kost, skabt af "Forebyggelse" magasin redaktører, siger enkeltumættet fedt nødder omfatter mandler, paranødder, tør-ristede cashewnødder og peanuts, tør-ristede frø, hasselnødder, pekannødder, pinjekerner, macadamia, græskar frø, og valnødder. Møtrik butters, som ikke indeholder tilsætningsstoffer passer ind i kategorien nødder og frø. En servering af disse sunde nødder og frø er lig med to spiseskefulde eller en håndfuld.

Spise avocadoer

Avocadoer, en fødevare, der indeholder enkeltumættet fedt, kan være en del af en ernæringsmæssige plan at tabe mave fedt. Regenerativ ernæring hjemmeside siger at avocadoer, selvom høj i fedt, fremskynde basal metabolic satser, fylde en person og reducere overspisning, mindske ønsket om mættet fedt og sukkerholdige fødevarer og indeholder vitaminer og mineraler, der fremmer generelle sundhed. Avocado kan være erstatning for mayonnaise på sandwich og hamburgere eller i salater.

Gnaske på mørk chokolade

Mens mest sukkerholdige behandler bør undgås på en ernæringsmæssige plan at tabe mave fedt, mørk chokolade hjælper med at reducere fedt og styre vægt. Cleveland Clinic Miller familie hjerte og kardiovaskulære Institut siger mørk chokolade indeholder flavonoider, en naturligt forekommende, plante-baserede sammensatte, der hjælper folk med at opretholde vægt og beskytter deres hjerter. Folk, der ikke kan lide den bitre smag af mørk chokolade kan dyppe den i antioxidant-rige frugter som jordbær.

Spise frugt og grøntsager

Spise frugt og grøntsager er en del af alle ernæringsmæssige planer, herunder planer om at tabe mave fedt. Mave fedt kost lister nogle fedt-brænding producere varer, herunder æbler, baby gulerødder, baby spinat, bananer, blåbær, hvidløg, løg, druer, tomater, grønne bønner, jordbær, soltørrede tomater, søde majs kerner, ananassaft og vegetabilske proteiner som refried beans og veggie burgere. Sunde salater lavet af frugter og grøntsager kan være drysset med olivenolie eller balsamico eddike.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com