Hvordan man kan føre en demens Support Group

07/24/2013 by admin

Traditionelt opfattes som et tegn på senilitet eller aldring, er demens en destruktiv mentale tilstand forårsaget af ændringer i funktioner i hjernen. Demens symptomer omfatter radikale ændringer i humør, personlighed, mentale evner og hukommelse. En støttegruppe er en ressource for mennesker, der kæmper med demens; imidlertid kræver fører denne type gruppe viden om tilstanden og evnen til at formidle information og bistand til deltagerne og deres pårørende og plejepersonale.

Instruktioner

• Implementere ensartethed i mødetider, mødested og procedure for at sikre, at mennesker kan gøre deltagelse i støtte gruppe en del af deres regelmæssige rutine. Dette er vigtigt for gruppemedlemmer, der er baseret på støttegruppe for ressourcer, svar og til at tjene som en afsætningsmulighed for deres erfaring, om din gruppe er åben kun for lider af betingelsen eller kære og pårørende.

• Som gruppeleder, du sandsynligvis har nogle erfaringer med demens. Del denne erfaring og alle du har lært med gruppen. Ikke blot gør det give du troværdighed og låne indsigt i symptomer på betingelsen, men det giver dig også mulighed for at få støtte fra andre gruppemedlemmer til at håndtere din personlige situation.

• Give skriftlig ressourcer. Fordi demens er sådan en udfordrende mental tilstand, kan forståelse af årsagerne, skilte, symptomer og behandlingsmuligheder være ligefrem overvældende. Give dine gruppemedlemmer med skriftlig information om alle de ovennævnte samt telefonnumre og hjemmesider, hvor de kan få yderligere assistance.

• Del gruppe ledelsesansvar. Dette er især vigtigt, hvis du har en stor gruppe af medlemmer. Det kan være udfordrende at bære hele byrden af forberede en støtte gruppemøde, fører det, besvare spørgsmål og finde svarene, fører one-on-one chat med gruppemedlemmer og vedligeholde logistikken kører en støttegruppe. Udpege et andet medlem af gruppen kan fungere som leder i tilfælde af dit fravær. Spørg denne person til at tilbringe tid sammen med dig hver uge til at forberede møderne for at sikre, at de er så fortrolige med, hvordan til at køre gruppen, som du er.

• Bogen særlig højttalere. Højttalere giver ekspert indsigt og de seneste oplysninger om demens forskning for din gruppe. Da nye behandlinger er der fornys hele tiden, er det vigtigt for din gruppe være opmærksom på dem og forstå deres muligheder. Derudover kan særlige højttalere giver tjenester til demens patienter, hvilken gruppe medlemmer ikke måske ellers har været opmærksomme på før tale på mødet. Fra Alzheimers specialister til demens caregiver støtte organisationer og meget mere, højttalere kan være en uvurderlig ressource for støtte gruppemedlemmer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com