Hvordan man kan leve med skyld fra beskadige din krop

10/16/2013 by admin

Hvordan man kan leve med skyld fra beskadige din krop

Grunden til vi kan føle sig skyldig er, fordi vi har en samvittighed. Angst Care.org rådgiver at skyld kan være sundt, fordi det holder os ansvarlige over for samfundet. Usunde skyld, men er når vi fastsætte uopnåelige standarder og ikke at nå dem. Denne type af skyld kan føre til lavt selvværd, angst og depression. Der er mange måder at skade din krop, både bevidst og ubevidst. Aktiviteter såsom at spise for meget mad eller drikke for meget alkohol kan føre til kropslig skade. Så kan ting som anoreksi, "skære" eller at tage stoffer. Uanset hvordan du beskadiget din krop er der måder at lære at leve med eftervirkninger.

Instruktioner

• Acceptere ansvar. Være ærlig og have en lang snak med dig foran et spejl, så du kan se de skader, du gjorde til din krop. At indrømme, hvad du gjorde var forkert er det første skridt er at hjælpe til at lette den skyld, at du lever med.

• Vurdere slags skyld du oplever. Hvis det er sundt skyld, at pricks jeres bevidsthed og holder dig fra at skade din krop igen, det er ikke nødvendigvis dårligt, så du kan leve med den. Hvis, dog det holder dig vågen og gør dig helt elendige, er det tid til handling.

• Få professionel hjælp, hvis du ikke kan beskæftige sig med at leve med skyldfølelse. Hvis problemet er overvældende, Spørg din læge til at henvise dig til en rådgiver eller en organisation, der kan hjælpe dig. Hvis eksempelvis beskadiget du din krop fra anoreksi eller stoffer, er der støttegrupper, som kan hjælpe dig med at leve med din skyld.

• Vælge en "Jeg vil føle sig godt tilpas bor med min skyld dag" og mærke det på kalenderen. Ideen bag dette er at spore din skyld. Hver dag beslutte, hvordan skyldig du føler på en skala fra 1 til 10. Bemærk det mønster, der tid har lempelse skyld og gør det mere tåleligt at leve med.

• Indse at perfektion ikke findes. Dr. John Grohol, grundlægger af Psych Central, rådgiver, at nøglen til at håndtere skyld at indrømme, at vi er mennesker og at alle begår fejl fra tid til anden. Punktet det at lære af fejlen og komme videre.

• Re indramme erfaring for at beskadige din krop og se det som en "læreproces". Denne mentale proces sker efter du er kommet videre og er i stand til at vurdere hvordan og hvorfor du beskadiget din krop. Det kan tage et stykke tid for dig at nå dette stadium af at leve med minimal skyld, men det angiver en moden forståelse af situationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com