Fordele & ulemper ved sundhed godtgørelsesregler

11/05/2013 by admin

Fordele & ulemper ved sundhed godtgørelsesregler

Sundhed godtgørelsesregler, undertiden kaldet fleksibel udgifter konti, er en fordel, der tilbydes af mange virksomheder i forbindelse med standard sygesikring. Formålet med fleksible udgiftsplaner er at tillade en medarbejder til at bygge en fond gennem lønningslisten fradrag, der dækker out-of-pocket udgifter til lægebehandling. Der er mange fordele ved at deltage i en fleksibel udgifter konto, men der er også et par ulemper.

Fleksibel udgifter konto fordele

Fleksibel udgifter konto besparelser er automatiseret. Planen er finansieret med lønningslisten fradrag at fjerne enhver fristelse til arbejdstageren ret til at bruge penge afsat til sundhedspleje på andre ting.

Fradrag gjort før skat

Bidragene til den fleksible udgifterne konto er gjort før lønskatter beregnes og fratrukket. Dette reducerer betale beløbet som disse skatter er beregnet, hvilket resulterer i reducerede kildeskat. Medarbejderen modtager en større procentdel af hans eller hendes løn hver periode.

Udgifter til lægebehandling

Mange sygesikring politikker må ikke dække dental, vision, obstetrik, gynækologi eller psykiatrisk behandling. Fleksibel udgifter konto midler kan bruges til at betale for disse udgifter, samt nogle alternative behandlinger som dem, der tilbydes af Christian Science praktiserende læger, akupunktører og kiropraktorer. Hvis Internal Revenue Service finder betaling for en behandling som en medicinsk standardfradrag det fleksible forbrug konto kan bruges til at betale for det.

Expense tilbagebetaling

Hvis en medarbejder pådrager sig en stor medicinsk regning tidligt i regnskabsåret, vil han blive refunderet af den fleksible udgifterne konto beløb medarbejderen forpligtet sig til at bidrage. Dette er en no forrentede lån til medarbejderen.

Ulemper ved en fleksibel udgifter konto

I modsætning til bidragene til sundhed opsparingskonti, som får lov til at opsamle, bidragene til fleksibel udgifter konti må bruges i løbet af regnskabsåret eller de fortabes til planen administrator.

Ingen interesse

Midler betalt en fleksibel udgifter hensyn afholdes i depot og tjener ikke interesse. De skattemæssige fordele ved deltagelse kan ikke opveje fordelen for en medarbejder at investere det samme beløb af penge i en pengemarkedsfond eller opsparingskonto hver lønperiode.

Skattepligt

Fordi lønningslisten fradrag til fleksibel udgifter konti er gjort afgiftsfri, reduceres de netto skatter tilbageholdes fra en medarbejders løn. Hvis en medarbejder ikke deltager også i en skatteudsættelsen planen, såsom en 401 (k) eller IRA, kan han være under-tilbageholdt og skylder statslige, føderale og lokale skatter i slutningen af regnskabsåret.

Forudse udgifter

I begyndelsen af hvert regnskabsår er medarbejderen ansvarlig for at udpege beløbet, der skal tilbageholdes fra sin lønseddel. Dette beløb kan ikke ændres i løbet af året, medmindre der er ændringer til beskæftigelsesstatus eller medarbejderens familiesituation. Over tilbageholdelse kan resultere i medarbejderen mister penge i slutningen af året; under tilbageholdelse vil resultere i medarbejderen har til fonden yderligere ud af lommen udgifter samtidig stadig har penge tilbageholdt ugentligt for at opfylde sin forpligtelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com