Helbredelsesmetoder for Cellulite

10/11/2013 by admin

Desværre, de fleste kvinder få cellulite omkring deres hofter, lår og balder, især når hormonelle udsving af østrogen opstår – under puberteten, graviditet og overgangsalder. At tage p-piller kan også have en indvirkning på hormonerne. Hormoner er ansvarlige for reguleringen af fedt og bindevæv i en kvindes krop, herunder cellulite. Heldigvis er der skridt du kan tage for at reducere cellulite. Før du vælger dyre fedtsugning, Prøv disse metoder.

Blæren Wrack

Blæren wrack er en form for tang, der kommer fra de nordamerikanske kyster og Europas atlantiske kyster. Fordi blæren wrack er rig på jod, som er vigtigt for korrekt thyroid kirtel funktion og lav-stofskifte fedme betingelser, er det en stor naturlig produkt til brug for at fjerne fede indskud af cellulite under det subkutane lag af huden. Det er ofte brugt i kursteder i hele verden for slankende behandlinger som en tang organ wrap. Appliceres til det område, hvor cellulite er mest udbredt, er det effekten af gradvis sletning cellulite efter flere behandlinger. De fleste helsekostforretninger transportere blære wrack i pulverform. Bare tilsæt vand, blande og anvende mudder til området. Lad det sidde i 20 minutter og derefter stige ud.

Kost

Selv om ingen kost kan helt udelade cellulite, kan du sænke mængden af fedt du har i din krop og dette vil reducere forekomsten af din cellulite. Tage skridt til at forbedre din sundhed og reducere mængden af fedt lagret i kroppen er en af de bedste beslutninger, du kunne gøre. At slippe af med overskydende toksiner vil også forbedre udseendet af din hud, dermed mindske forekomsten af cellulite. Friske økologiske frugter og grøntsager, der indeholder fiber og fytokemikalier, hjælpe krop fjerne toksiner. De indeholder også antioxidanter, der bekæmper frie radikaler, som alkohol og røg. Blåbær, appelsiner, spinat og gulerødder er nogle af de fødevarer, der hjælpe med at fjerne giftstoffer og er gavnlig for at reducere mængden af fedt lagret i kroppen. At vælge fødevarer såsom nødder og fisk, der er rige på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der regulerer kroppens fedt metabolisme, vil også hjælpe med at reducere lagret fedt. Du bør undgå alkohol, som tørrer kroppen; fødevarer, der er blevet behandlet, raffineret eller som indeholder kunstige tilsætningsstoffer; og overforbrug af animalsk protein.

Motion

Få motion er afgørende for at opretholde sundhed, såvel som yderst gavnligt for at reducere cellulite. Bare ved at udøve 30 minutter om dagen, kan du gøre en forskel.

Starte med 15 minutter af aerobe motion som spadsereture på løbebåndet. Glem ikke at tilføje en to-minutters warm-up og to minutters cool ned for at forhindre skade. Næste, gøre 15 minutter af styrketræning rettet mod det område, hvor cellulite er fremherskende. For eksempel prøve ben elevatorer til lår eller lunges for balder. Gøre 10 gentagelser af disse. Derefter strække musklerne og hold til 20 tæller og Gentag på anden siden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com