Home Retsmidler for Melasma og alderspletter

04/30/2010 by admin

Som vi alder udvikler vores hud, hvad der ofte kaldes "alderspletter", der ligner små fregner synlige på hænder, arme og ansigt. En Melasma anses også en alder spot, men denne særlige betingelsen vises som en større patch af mørk hud. Både alderspletter og Melasmas kan behandles med de samme hjem retsmidler, og for en brøkdel af omkostningerne ved over-the-counter-produkter kan du købe på skønhed tællere i stormagasiner.

Eddike behandlinger

Fortynde en halv kop hvid eddike med en halv kop vand og vask dit ansigt med løsningen. Dette fungerer som en astringerende, rengøring og lysere i huden. Skyl med koldt vand efter et par minutter, men ikke håndklæde-tørre ansigtet. Lufttørring ansigtet vil tillade løsning at suge ind i porerne, fugtgivende og lynnedslag de misfarvede områder. Denne proces er sikkert at bruge dagligt og er meget billig. Den eneste ulempe ved denne behandling er lugt fra eddike.

Løg behandling

Sætte et løg i en foodprocessor eller blender og puré løg, indtil der er en god mængde af løg saft. Kombinere løg saft med et tilsvarende beløb af hvid eddike og sættetid et stykke vat eller væv i løsningen. Svaber området misfarvet hud to gange om dagen og Gem den ekstra løsning til næste behandling. Ikke skylle løg/eddike og efterlader huden blive tør. Gentag processen for et par uger og du vil se de mørke plamager begynder at lysne. Denne behandling, men vil efterlade dig duftende ligesom løg, så det ville være klogt at anvende løsning, når du ikke behøver at være ude i det offentlige.

Citron behandling

Pres saften af en citron og anvende saft direkte skal de misfarvede hud med enten et stykke vat eller en serviet. Gentag processen to gange om dagen og lad saften på huden til at lufttørre. Citron er meget sure og med fortsatte applikationer vil forårsage hud pletter skurv op og skrælle, efterlader nye hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com