Hår vækst produkter til kvinder

02/13/2010 by admin

Hvis du lider af hårtab, er du ikke alene. Millioner af kvinder oplever en form for hårtab. Det er derfor der er så mange hår vækst produkter til kvinder.

Typer

Der er fire typer af produkter, der har vist sig at hjælpe regrow hår hos kvinder. De er: DHT-hæmmere, androgen blokkere, anti-inflammatoriske og vækstfremmere.

Identifikation

DHT og androgen er forbundet med mindre aktive hårsækkene og skaldethed. Så kan DHT-hæmmere og androgen blokkere være effektive behandlinger. Revignon er en af de hår vækst produkter til kvinder, der gør begge dele. Anti-inflammatoriske produkter, ligesom Nizoral shampoo, hjælpe berolige hovedbunden, som fremmer hårvækst. Tilføj i vækstfremmere, ligesom Rogaine, og du kan se, hvordan ved hjælp af disse behandlinger sammen nærmer problemet fra alle vinkler.

Misforståelser

Der er et par produkter, som nogle mennesker fejlagtigt tror er effektiv hår vækst produkter til kvinder. Steroider og vitaminer vil ikke hjælpe, og steroider kan faktisk forårsage hårtab. Mirakel produkter, som hævder at tykkere hår arbejde ikke, enten, fordi antallet af follikler du har – og deres bredde – er genetiske.

Forebyggelse/løsning

Der er ikke mange videnskabelige beviser til at bakke det, men der er anekdotiske beviser for, at nogle teknikker kan arbejde for at forhindre hårtab. Massere hovedbunden, undgå iført hår trukket tilbage stramt og at undgå forarbejdning angiveligt hjælpe med at forhindre hårtab. Men ifølge videnskaben er den eneste måde at se en betydelig forskel ved hjælp af vækst hårprodukter til kvinder nævnt ovenfor.

Advarsel

Du kan opleve en periode med "kaste" ret, når du begynder at bruge disse hår vækst produkter til kvinder. Det er kort og helt normale, så det er vigtigt, at du ikke stoppe din behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com