Vitaminer til Crohns sygdom

09/22/2013 by admin

Crohns sygdom er en yderst vanskeligt betingelse til at styre og behandle. Med de rigtige vitaminer, men kan du hjælpe din krop, styrke sig selv mod symptomerne på denne farlige sygdom.

Hvad er Crohns?

Crohns sygdom er en tarmsygdom, der fører til en betændelse i din fordøjelseskanalen. Det kan føre til alvorlige mavesmerter, diarré og i alvorlige tilfælde, underernæring.

Vitamin B

Vitamin B-gruppen er vigtig for Crohns sygdom, fordi disse vitaminer er ansvarlig for alle større kropslige funktioner. De hjælpe for det meste med at omdanne fødevarer til energi til brug af kroppen.

C-vitamin

C-vitamin hjælper patienter med Crohns sygdom ved at fungere som en antioxidant. Det hjælper til at ødelægge frie radikaler i kroppen at nedbryde celler på det molekylære niveau. Det også hjælper kroppen regenerere nye celler og kan holde den stærk fordøjelseskanalen.

Vitamin A

Vitamin A er ansvarlig for at holde væv sund og fungerer også som en antioxidant. A-vitamin hjælper helbrede nogen betændelse.

E-vitamin

Vitamin E arbejder sammen med A-vitamin at beskytte fordøjelseskanalen fra skade, og det hjælper med at forhindre ophobning af arvæv i tarmen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com