Sådan bruges Person centreret terapi for Mental sundhed

08/09/2013 by admin

Sådan bruges Person centreret terapi for Mental sundhed

Person centreret terapi er en forskydning af den eksistentielle skole af terapi. Carl Rogers var forløberen for denne terapeutiske metode. Det understreger, at enkelt er i bekæmpelse af thhis eir adfærd, følelser og skæbne. Person relaterede terapi er fantastisk til rådgivere, der sætter pris på at være ikke-direktiv og for kunder, der sætter pris på at finde deres egen måde. Lær at bruge Person centreret terapi for mental sundhed.

Instruktioner

• Forskning i terapeutisk metode, opfundet af Carl Rogers. Ved at denne terapeutiske model kom som svar på den freudianske metode, der understregede rådgivers rolle i den terapeutiske proces.

• Ved at Rogers ikke understrege rollen af terapeuten eller terapeuts ekspertise. Rogers understreget tre forskellige faktorer: kongruens, ubetinget positiv henvisning og empati. Brug disse tre metoder, efter at forske deres ansøgning med hensyn til denne teori, i den terapeutiske proces. Ifølge Rogers er kunden fri til at udtrykke sig selv.

• Bruge denne teori til at arbejde med spørgsmål som personlighedsforstyrrelser, skizofreni, alkohol lidelser, angst og nogle kognitive forvrængninger. Bevidst om sine grænser med være dårligt udviklet verbale kommunikationsfærdigheder.

• Fremhæve personlig vækst og selvstændige opdagelsen af enkelt. Undgå for meget interaktion med den psykologiske opdagelse proces. Forvente resultater til omfatter: beslutninger, lære af fejltagelser, identificerer følelsesmæssige udløser, stigende i positive relationer med andre og faldende skyld og defensiveness.

• Behandle klienten med den største respekt og hensyntagen. Ofte kontakte kunden for at sikre du forstå hvad han siger. Afstå fra at "gøre" noget med klienten eller vejlede for meget. Pointen er for klienten at lære at analysere sin egen mentale tilstand og følelsesmæssige tilstande.

Tips & advarsler

  • Grundig forklaring af Carl Rogers' teori, at læse hans skelsættende arbejde om emnet, "Klient-centreret terapi."
  • Ubetinget positiv henvisning betyder, at terapeuten accepterer klienten for, hvem hun er uden filtrering, eller censurere sin reaktioner. Dette koncept er ekstremt vigtigt PCT.
  • Kongruens refererer den eksperts evne til at forholde sig med klienter med ægthed og åbenhed, uden reorientering sessionen på den kliniker problemer.
  • Empati er evnen til at forstå og forholde sig til en kundes problem eller situation fra kundens synspunkt. Denne færdighed er integreret til Person centreret terapi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com