Hvordan man kan stoppe et forkølelsessår før det starter

08/19/2013 by admin

Forkølelsessår kan opstå inde i en andens munden og på læberne, når udbrud sker. Forkølelsessår sker i en individuel, efter han har erhvervet Herpes type 1 virus. Dette er ikke det samme som Herpes type 2 virus, der forårsager genital sår. Når en person får kolde sår, føler han utroligt uattraktive. Yderligere, for sår ondt og klør til tider. Hvis du er en person, der får kolde sår, er der nogle ting du kan gøre for at stoppe dem fra at danne før de starter.

Instruktioner

• Reducere stress i dit liv. Forkølelsessår udbrud, ske ifølge nogle forskere, når mennesker oplever et højt niveau af stress. Hvis du er tilbøjelig til forkølelsessår udbrud, er en af de bedste ting du kan gøre for dig selv at undgå aktiviteter, der forårsager du til at blive stresset.

• Spise sunde fødevarer. Når en person erhverver den virus, der forårsager forkølelsessår, er der ikke meget der kan gøres for at holde ham fra at få sår fra tid til anden. Men spise sunde fødevarer som frugt og grøntsager kan mindske hvor ofte personen får sår.

• Øvelse. Ved at holde din krop, fyldt med energi og fuld af kraft, du reducere stress og du holder sund. Dette reducerer mængden af forkølelsessår udbrud du har.

• Gøre yoga eller stretching. Af undergår daglige afslapning terapi, kan du holde forkølelsessår væk.

• Få masser af hvile. At få en fuld nattesøvn holder din krop system pulserende og klar til noget der kommer dens vej. Sove for omkring otte timer hver nat kan forhindre forkølelsessår før de starter.

Tips & advarsler

  • Forkølelsessår er smitsom. Ikke kysse nogen, når du har et udbrud. Du kan blot sprede forkølelsessår frem og tilbage til hinanden.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com