Hvordan at skære citronsyre fra din kost

08/17/2013 by admin

Citronsyre er en sjælden mad intolerance har lidt gennem et mindretal af mennesker, nødvendiggør dens fjernelse fra kosten for at sikre et fravær af fordøjelses problemer. Fjernelse af citronsyre fra din kost kan virke så simpelt som at fjerne forbruget af alle citrusfrugter fra menuen, men det er ikke helt så let. Mange fødevarer, som du ikke ville forvente indeholder nogle mængden af citronsyre enten naturligt eller som tilsætningsstof, at gøre engros fjernelse af dette stof, potentielt kompliceret.

Instruktioner

• Begynder med det indlysende og fjerne alle citrusfrugter fra din kost--limefrugter, appelsiner, citroner, grapefrugter og lignende frugter. Dette vil punktafgifter en rimelig del af din daglige citronsyre forbrug fra din kost, men mere arbejde skal gøres for at rydde op i fødevarer, der indeholder spormængder.

• Fjerne forbrug af andre frugter, der indeholder citronsyre fra din kost til yderligere fjerne fødevarer, der indeholder mindre – men stadig potentielt skadelige--spor af citronsyre. Disse omfatter alle bær undtagen blåbær--du skal stoppe med at spise jordbær, tranebær, hindbær, brombær og lignende. Derudover indeholde kirsebær også en lille mængde af citronsyre, så det er bedst at undgå dem, hvis du er dedikeret til helt at fjerne dette stof fra din kost. Endelig, ananas er en anden potentiel kilde til citronsyre, så undgå det så vidt muligt.

• Fjerne fødevarer, der er fremstillet ved gæring, da processen med gæring kan forårsage citronsyre til at udvikle i en håndfuld typer fødevarer, herunder vine og surdejsbrød. Undgå disse fødevarer for at undvige en uventet men nuværende dosis af citronsyre.

• Se ud for andre fødevarer, som kan have citronsyre tilsat som ingrediens. Mens dette er på ingen måde udtømmende, omfatter nogle af disse fødevarer gelé og marmelade, cola og andre læskedrikke, is, dåse frugt og mayonnaise (da den er ofte lavet ved hjælp af citronsaft). Derudover vil du fjerne alle oste fra din kost så godt, som de ofte er lavet med ekstra citronsyre, som tvinger mælk til at størkne hurtigere, end det ellers ville. Generelt, vil du nødt til at være på vagt, kontrol ingredienser i de fødevarer, du spiser for at sikre, at nogle beløb af citronsyre ikke flyve af under din radar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com