Behandlinger for træthed forbundet med Depression

04/27/2013 by admin

Der er en stærk sammenhæng mellem træthed og depression. Træthed er et almindeligt symptom på klinisk depression. Trætte individer oplever ofte følelser af depression. Inaktivitet, biprodukt af træthed, er også udbredt blandt deprimerede personer. Som sådan, er forholdet mellem træthed og depression som en ond cirkel. Derfor, behandlinger for træthed kan også hjælpe til at behandle depression.

Fysisk aktivitet

Motion er en effektiv måde at reducere symptomer på depression som træthed. Det producerer endorfiner som løfte dit humør og mindske muskelspændinger forårsaget af stress. Gå udenfor i dagtimerne er en god form for motion. Det giver også eksponering for sollys og frisk luft, som opdaterer kroppen. Selv om det kan være vanskeligt for deprimeret enkeltpersoner til at starte en øvelse regime, kan udøver kun 10 til 15 minutter give betydelige resultater.

Staying hydreret

Ændringer i appetit og kost er symptomatisk for depression. Deprimerede personer kan spise mere end normalt eller omvendt oplever lidt at ingen appetit. Personer, der ikke drikker en tilstrækkelig mængde væske dagligt risikerer at blive dehydreret. Dehydrering kan ikke kun føre til træthed, det kan også forværre dens sværhedsgrad. Drikker ca otte briller af væske pr. dag er en god måde at holde hydreret og forebygge træthed.

Morgen spørgsmål

Spiser morgenmad--især carbohydratessuch som frugt eller en muffin--giver en god kilde til energi. At tage en multivitamin hver morgen hjælper med at give din krop de næringsstoffer den har brug for. Selv om B-vitamin findes i de fleste multivitaminer, kan en separat dosis af vitamin B, specielt vitaminer B6 og B12, bidrage til at øge energi for personer, der er udsat for træthed. Også, at have en koffeinholdige drikke såsom kaffe eller te om morgenen tilbyder en umiddelbar spike i årvågenhed, opmærksomhed og energi, men overdrive ikke koffein; en eller to kopper om dagen er masser.

Sovende

Søvnmangel eller øget søvn som følge af depression kan forværre træthed. Som et resultat, kan du opleve episoder af træthed i løbet af dagtimerne og behovet for lur i eftermiddag. For at give din krop til at få tilstrækkelig hvile, hjælper det til at regulere søvn. Oprette et sæt sengetid og undgå dagtimerne naps. Sove et gennemsnit på syv til otte timer om natten og vågne op på cirka samme vil tid hver morgen stabilisere din døgnrytme.

Kognitiv terapi

Ændre troede processer kan være meget hjælpsom i bekæmpelsen af træthed, da klinisk depression forværres af negative tanker og selvevalueringer. Erstatte disse tanker med mere rationel positive tanker og opbygge selvværd kan forøge din motivation til at bekæmpe træthed. Også, da træthed omfatter både fysisk og mental udmattelse, fjerne gentagne og påtrængende tanker reducerer mængden af energi brugt oplever negative følelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com