Hvordan til at placere ældre på plejehjem

12/15/2013 by admin

Placere en ældre person i et plejehjem er en hård beslutning. For mange, der er ældre, betyder plejehjem placering ophør af uafhængighed. Yderligere, nogle plejehjem har dårlige omdømme, med beskyldninger om patienternes misbrug og omsorgssvigt. Men der er mange velrenommerede plejehjem. Med forskning og forberedelse, kan en ældre elskede nyde mange flere år af kvalitet lever på et plejehjem.

Instruktioner

• Bestemme patientens behov. Hvorfor er han nødt til at være i et plejehjem? Er han ensom og simpelthen brug for kammeratskab? Er han forvirret og/eller tilbøjelig til at vandre? Er han risikerer at falde eller brænde sig selv? Er han kampklar? Behøver han fysiske eller ergoterapi? Har han brug for særlige medicinske behandlinger, såsom dialyse eller ilt tanke?Nogle af disse tjenester er tilgængelige via hjemmeplejen og social-service agenturer. Patienten kan ikke skal placeres på et plejehjem.

• Samle patientens finansielle og medicinske oplysninger. Du kan være nødvendigt at udpege en fuldmagt, hvis patienten ikke er i stand til at håndtere hans affærer. Har han langtidspleje forsikring? Han kvalificere sig til Medicare eller Medicaid? Udarbejde en liste over opsparingskonti og andre aktiver.Medicinske oplysninger bør omfatte alle diagnoser, medicin og medicinske procedurer.

• Udarbejde en oversigt over plejehjem i dit område, brug af computeren og/eller telefon. Kontakte hver enkelt til at bestemme, som tilbyder tjenesteydelser patienten har brug for og finde ud af deres priser.Plejehjem er lig gruppe hjem, bistået levende Centre og pensionering Centre. Undersøge hver af disse muligheder for at finde det anlæg, der bedst imødekommer patientens behov.

• Kontakt den amerikanske Department of Health and Human Services' Nursing Home Sammenlign værktøj på medicare.gov at bestemme, hvordan faciliteterne sammenlignet med hinanden.

• Kontakt din lokale langsigtede pleje Ombudsmanden til at finde ud af, hvorvidt klager har været indgivet mod faciliteter, du overvejer, og hvordan de er løst.Langsigtet care Ombudsmanden håndterer spørgsmål relateret til plejehjem og bistået levende faciliteter. Programmet ombudsmand er en del af den amerikanske regering om aldring, som sponsorerer lokale agenturer på ældning. Agenturer og ombudsmænd findes i hele USA.Du kan finde din lokale ombudsmand og agenturet på aldring på eldercare.gov eller konsultere din lokale telefonbog for agenturet om aldring.

• Besøg hver facilitet. Du vil sandsynligvis blive givet en rundvisning og information om priser og service. Bede om at se den specifikke enhed hvor din elskede vil blive tildelt. (Ellers, du kan bare vist den skinnende ny tilføjelse og ikke de ældre dele af faciliteten.) Spørg om bemanding niveauer og omsætning satser. En høj omsætning kan være tegn på at medarbejderne er overbebyrdede og underbetalt. Observere om patienter og personale synes indhold. Er der mange patienter i begrænsninger? (Begrænsninger bør kun bruges, når patienten er i risiko for at skade sig selv eller andre, ikke for personalets bekvemmelighed). Synes patienternes værelser overfyldt? Er der en stærk lugt af urin eller afføring? Hvis det er muligt tale med beboere og pårørende til at finde ud af om de er tilfredse.

• Arbejde med facilitetens socialt arbejde og indlæggelser repræsentant til at håndtere de finansielle aspekter. Indlæggelser procedurer vil variere, afhængigt af flere problemer, herunder opsparing og forsikring dækning. Også finde ud af hvad patienten kan bringe ejendele og hvad leverer familien skal give.

• Indstil dato og klokkeslæt for indrejseprocedure patienten. Afhængig af patientens fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstand, skal du hjælpe ham pack og følelsesmæssigt forberede overgangen. Hvis han kan, lad ham få nogle siger i udvælgelsesprocessen. Være en trøstende og beroligende tilstedeværelse under flytningen, da det kan være forvirrende.

• Indrømme patienten, at bringe alle tilladte ejendele. Under indlæggelser processen, vil patienten og hans familie blive bedt om personlige præferencer. Hvis patienten har svært ved at kommunikere, familiemedlemmer vil blive bedt om at oplyse.Vise patienten, hvor hans ejendele er. Gå med ham rundt mulighed for at vise ham forskellige funktioner, såsom aktiviteter rum, spisesal og kapel. Besvare eventuelle spørgsmål, han kan have og løse alle sine bekymringer på en betryggende måde. Være tålmodig, især hvis han er ked af flytningen.

• Besøge patienten ofte, især i de første dage efter indlæggelse. Patienten kan blive forvirret, vred eller deprimeret i starten men skal justere. Hvis patienten i stedet bliver mere og mere forvirret, vred eller deprimeret eller mærkbart ændrer i sundhed, undersøge og høre område langsigtede pleje Ombudsmanden. Registrere alle bekymringer.

• Når flytningen er færdig, kan det være nødvendigt at overveje andre spørgsmål, som sælger patientens hus, bil og andre ejendele.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt at besøge flere faciliteter på flere tidspunkter af dagen. Mens faciliteter har tendens til at sætte deres bedste mund fremad under en rundvisning, kan betingelser varierer meget blandt skiftehold.
  • Om muligt tjekke lokale nyhedsmedier om enhver beskyldninger mod en facilitet.
  • Personaleomsætning er som regel høj på plejehjem, i vid udstrækning på grund af lav løn og krævende arbejdsforhold. Afgøre, om personalet synes medfølende og professionelle. Har de synes tilgængelig på alle tidspunkter? Har de en stor patient belastning? En overanstrengt ansat kan muligvis ikke give ordentlig pleje til din elskede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com