Hvad er årsagerne til Stress i det moderne samfund?

11/26/2013 by admin

Hvad er årsagerne til Stress i det moderne samfund?

Stress er en uundgåelig del af livet for alle. Det kan være forårsaget af eksterne eller interne faktorer. Venstre umarkeret, kronisk stress kan yderst skadelig for dit helbred, forværrer sygdomme og forårsager fysiske ubalancer. Uanset hvad årsagen, kan stress altid styres ved at tage kontrol over hvordan du reagerer på det og gøre tid til motion og afslapning.

Finanser

I den ustabile økonomi i det tidlige 21. århundrede er finansielle stress på et all-time high. Overraskende, er mængden af din stress ikke nødvendigvis afhænger størrelsen af din tegnebog. "Du kan opleve den samme økonomiske tab som en anden person, men det er hvordan du opfatter dette tab, hvordan du har kunnet klare sig med tab i din fortid og den medfølgende angst, der vil diktere, hvor meget stress, du oplever," sagde Kathleen Gurney, administrerende direktør for finansielle psykologi Corporation. For at afhjælpe finansielle stress, Richard Sherman, antyder en psykolog i privat praksis i Tarzana, Californien, åbning om din situation. Nogle gange er det let at forestille sig, ingen andre gennemgår hvad du går igennem, hvilket ikke er sandt. Ved at finde støtte og tale med mennesker i lignende situationer, vil du være bedre til at håndtere belastningen.

Arbejde

"Kronisk job stamme kan sætte både din fysiske og følelsesmæssige sundhed i fare," siger Dr. Paul J. Rosch, formand for American Institute of Stress. Forenede Kongeriges Health and Safety Executive anerkender seks centrale stressfaktorer på arbejdspladsen, som omfatter krav til job; autonomi; støtte eller manglende støtte fra kollegaer og tilsynsmyndigheder; relationer med kolleger; forståelse af ansvarsområder og meddelelser om ændringer på arbejdspladsen. Andre faktorer, der påvirker din stressniveau med arbejde kan omfatte løn utilfredshed, lange arbejde timer, lav kommunikation og mangel på positive tilbagemeldinger fra foresatte. Kort for at ændre karrierer, der er ikke en hel masse du kan gøre for at ændre atmosfæren på dit job. Imidlertid kan kommunikere dine behov til co-arbejdere og arbejdsledere hjælpe mindske stress.

Separation og skilsmisse

Ægteskabelig separation og skilsmisse er to af de mest vanskelige begivenheder i livet en person kan gå igennem. Det følelsesmæssigt udfordrende, ikke kun for de to personer i ægteskabet men også deres børn, børnebørn, venner og andre familiemedlemmer. Der er mange potentielle komplikationer, herunder forældremyndighed og support, adskillelse af aktiver og kampe over penge. Det kan være svært for selv de stærkeste af mennesker. For at hjælpe dig selv håndtere stress af skilsmisse eller separation, anbefaler PsychCentral.com at holde et stærkt netværk af nære venner og familiemedlemmer til at læne sig op ad eller at deltage i en støttegruppe for folk, der går igennem de samme ting.

Indre Stress

Ikke alle stress er et resultat af ydre eller indicier årsager. Nogle stress kan være selvstændige genereret. Ifølge webstedet HelpGuide.org indre stress kan være forårsaget af negative tanker, pessimisme, lavt selvværd, urealistiske forventninger, perfektionisme eller nægter at acceptere ændringen. Denne type af stress kan være sværere at behandle, fordi det drejer sig om at ændre den måde du tænker på livet og dig selv. Positive bekræftelser eller regelmæssig terapi sessioner kan hjælpe dig med at overvinde pessimisme og negative tanker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com