Principper for pneumatiske partikel adskillelse

12/02/2013 by admin

Principper for pneumatiske partikel adskillelse

Principperne om funktionen af gasser og partikler kan anvendes til at etablere anslåede distributioner af partikelstørrelse. Enheder som en kaskade Slaglegemet kan være ansat som magtanvendelse air og dimensionering metoder til at adskille partikler.

Gennemsnitlig diameter og partikelstørrelse Distribution

Det særlige program for partikler kan bidrage til at fastlægge kriterier for dimensionering. Enten den gennemsnitlige diameter af en partikel eller dens vægt kan være et grundlag for måling. Partikel tæthed kan baseres på enten massen af partikler med en given række størrelser eller det faktiske antal partikler.

Cascade slaglegemer

En almindeligt anvendt enhed for udskillelse af partikler med luft er en kaskade slaganordning. Slaganordningen bruger dyser, der direkte strøm af luft lastet med partikler på virkning plader. Partikler med tilstrækkelig masse vil strejke pladerne og passerer igennem, mens mindre partikler vil gå videre til næste fase. I denne fase, er luft hastighed øget ved brug af mindre fly jetfly. Processen fortsætter til nye faser indtil alle partiklerne har passeret en indvirkning plade.

Kalibrering en Cascade slaganordningen

For at opnå nøjagtige målinger, skal enhver præcision instrument kalibreres. Kalibreringen kan følge fabrikantens anbefalinger, eller det kan være nødvendigt at skrive en kalibrering protokol og standardforskrifter (SOP). Samling effektivitet data indsamles for hver etape. Endelig er en kalibrering spray udviklet således at nøjagtigheden af slaganordningen kan sammenlignes ved hjælp af en partikel samling effektivitet kurve.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com