Hvordan til at holde af recidiverende efter alkohol & Drug Rehab

11/14/2013 by admin

Holde af recidiverende efter begyndende genopretning fra alkohol og narkotika ved at erstatte din gamle adfærd med nye. Få nye venner og holde sig væk fra dem, der bruger og de steder, du har brugt i. Deltage grupper med andre står over for de samme kampe og fortælle nogen før tilbagefald i håb om at stoppe med deres støtte.

Instruktioner

At holde ren og nøgtern

• Stop igangværende hen til de steder, som du gjorde da du ved hjælp af narkotika og alkohol. Dette vil bare udløse dig i ønsker at afhente hvor du slap. Find andre afsætningsmuligheder for din fritid, sport, hobbyer, håndværk eller endda et andet job.

• Give slip på de venner, der stadig bruger stofferne. Det bliver bare et spørgsmål om tid, før du tilmelder dig dem hvis du hænger stadig med dem. Det kan være svært, men du bliver nødt til at få nye venner. Mød nye venner gennem AA møder, klubber eller tage en klasse på en lokal skole.

• Deltage i AA eller NA møder så ofte du kan, især i begyndelsen af din ædruelighed. Det vil hjælpe til at se at du er ikke alene, plus folket der vil dele deres tips om, hvordan de forblive clean og ædru.

• Gå til individuel rådgivning sessioner, hvis du har brug for ekstra støtte. Der er mange grunde til at folk selv medicinerer og en rådgiver kan hjælpe dig med at sortere dem. Ved at finde ud af roden af din afhængighed du give dig selv med den viden og knowhow til at holde dig ædru.

• Fortælle nogen, du føler desperate og bliver klar til tilbagefald før du gør. Kald sponsoren AA, en nær ven eller et familiemedlem, der kan give dig støtte til at hjælpe dig med at holde væk for bare en anden dag, indtil du føler dig stærkere. Din støtte person bør være ikke-fordømmende og ikke lægge skylden på dig for at have disse følelser.

• Holde en journal over dine tanker og skrive ned når du føler dig sårbar over for alkohol og narkotika cravings. Dette vil hjælpe dig med at forstå din udløser og mønstre for brug af narkotika. Viden er magt, og forstå, hvad der motiverer dig kan hjælpe dig, når de forsøger at holde sig væk fra gamle vaner.

Tips & advarsler

  • Når du tilmelder dig en gruppe AA eller NA, finde en sponsor. De vil være der for dig i gange du føler dig i fare for at vende tilbage tilbage til dårlige vaner. Slippe af alkohol eller stoffer, der er i dit hus - hold dig væk fra fristelserne.
  • Ikke narre dig selv til at tro du kan gå til de samme barer og bare drikke sodavand eller hænge ud med de samme venner og ikke den medicin, de gør. Dette er en opskrift på katastrofe. Det vil bare være et spørgsmål om tid, før du starter igen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com