Hvad er en Student sundheds vurdering?

05/27/2014 by admin

Hvad er en Student sundheds vurdering?

Studerende sundhed er bekymring for uddannelsesmæssige udbydere, fordi dårligt helbred kan forstyrre uddannelsesmæssige fremskridt. Godt helbred indebærer ikke blot fysiske wellness men også psykiske og sociale velvære af studerende. Skoler i overensstemmelse med regler fastsat af uddannelse lov og kommissæren for uddannelse. Hver stat har forskellige regler og retningslinjer for professionelle administration studerende sundhed vurdering.

Formål

Student sundheds vurdering tjener mange formål. Det gør det muligt for pædagoger at være opmærksom på eventuelle mulige sundhedsmæssige problemer, der kan påvirke den studerendes evne til at deltage i programmer. Enhver potentiel sygdomme eller sundhedsmæssige betænkeligheder kan bringes til opmærksomheden af den studerendes familie. Det giver også sundhedspersonalet mulighed for at rådgive studerende og deres familie med hensyn til eventuelle bekymringer, de måtte have.

Eksamenskravene

De nødvendige undersøgelser og kvaliteter de er krævede i varierer fra stat til stat. Center for sundhed og Health Care Centre i skoler tilbyder en liste over mange statslige retningslinjer for school health services. I Pennsylvania er børn forpligtet til at have medicinske screeninger før skolen for første gang, og i den sjette, og 11. klasse. New York state kræver børn at have fysiske screeninger før skolen for første gang, og i første, tredje, syvende og 10th grade.

Studerende sundhed historie

En del af student sundheds vurdering er sygehistorie. Det dækker prænatal historie, udviklingsmæssige historie, vaccinationer, betydelig ulykker eller skader, barndom sygdom, forudgående indlæggelser, allergier, medicin anvendes, kirurgi eller kronisk sygdom. Familie sygehistorie registreres også ud over oplysninger om alder og helbredstilstand af forældre og søskende. Disse oplysninger er indhentet gennem et interview eller et spørgeskema.

Screeninger

Forebyggende screeninger for skoliose, hørelse og syn er givet som led i den generelle studerende sundhed vurdering. Højde og vægt registreres for at sikre en studerende har et sundt legeme masse indeks for deres alder. Blodtryk kontrolleres og undertiden urinprøver er taget hen til indskrive nemlig glukose og protein niveauer.

Professionelle evalueringseksperter

Sundhedspleje screeninger er udført af en autoriseret læge, sygeplejerske eller sygeplejerske praktiserende læge. Screenings kan gøres ved den praktiserende læge af barnet og nødvendige oplysninger, der indgives til skolen efter. Alle oplysninger er fortrolige og undervisere får besked når det er nødvendigt at justere enhver læseplan for at imødekomme barnets behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com