Overkommelig sygesikring planer for unge voksne

06/06/2014 by admin

Overkommelig sygesikring planer for unge voksne

Så, du er i din 20 ' erne arbejder dit første job. Eller måske du er på udkig efter dit første job. Under alle omstændigheder, du har ikke mange penge, og du har brug for sygesikring. Flere overkommelige muligheder er tilgængelige, afhængigt af hvad du leder efter i en politik, så du ikke behøver at være i den sårbare stilling for ikke at have nogen sygesikring på alle. Tænker om, hvad du har råd til, hvad du har gemt og din aktuelle sundhed, og du kan træffe en beslutning, der vil lade dig hvile nemt og stadig har råd til en nat ud fra tid til anden.

Forældrenes dækning

Hvis du 26 eller yngre, en af de mest praktiske og overkommelige, omend ydmygende, er indstillinger for sygesikring dækning under dine forældres sygesikring. Selvfølgelig, gør dette også dine forældre ansvarlig for din forsikringspræmier. Hvis du opfylder aldersbetingelsen og ikke har adgang til nogen andre sygesikring (som gennem din egen arbejdsgiver) kan dette være den bedste løsning både hvad angår pris og alsidighed.

Arbejde dækning

Hvis pengene er stramme, kan det være fristende at give afkald på sygeforsikring gennem arbejde. Gruppe sygesikring, ligesom du får gennem din arbejdsgiver, er normalt den højst affordable health insurance, du har adgang til. Det har tendens til at være billigere, fordi den forsikring risiko er spredt over gruppen. Selvfølgelig, hvis din arbejdsplads er overvejende ældre, sygere mennesker, kan du få et tilbud på en individuel plan, netop af hensyn til sammenligning. Normalt, dog arbejde dækning vil være mere overkommelige, og det er garanteret (din aktuelle sundhed påvirker ikke om du får dækket).

Individuelle Health Insurance

Enkelte sygesikring politikker varierer meget i fordele og omkostninger. Hvis du ser på en enkelt politik, vil du få flere citater fra flere forskellige firmaer. Selvrisikoen (det beløb, du er ansvarlig for indtil planen fordele begynder) gøre en stor forskel i præmierne; jo højere selvrisiko, jo lavere præmie. Det er vigtigt, selv, for at sikre du har penge til at dække fradragsberettiget, bør du være indlagt. Co-betaler og co-assurance også påvirke præmien. Sundhed vedligeholdelse organisationer eller HMOs, tendens til at være billigere end andre planer, men du også nødt til at søge behandling inden for et netværk, der kan være restriktiv.

Medicaid

Hvis du virkelig fattige, bør du også tjekke med din lokale socialforvaltning og ansøger om Medicaid, en sygeforsikring, der er finansieret af den føderale regering og dit bopælsland. Der er normalt ingen præmie, og co-betaler er meget lav. Medicaid kvalifikationer varierer efter stat, men hvis du er gravid, har børn eller er deaktiveret, du har en højere sandsynlighed for at kvalificere. Hvis din sundhedspleje situation er dystre, er det det værd at anvende; der kan være andre programmer eller bistand som du kan kvalificere dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com