Hvad er proceduren for Dry Needling af triggerpunkter?

05/22/2014 by admin

Triggerpunkter er områder af kroppen, der er smertefulde og kan mærkes som et band eller en klump i musklen. Triggerpunkter er ikke forbundet med lokale akut traume, infektion, betændelse eller degeneration. Triggerpunkter er typisk relateret til myofascial smertesyndrom.

Identifikation

Dry needling er en invasiv procedure, der involverer injektion af en solid glødetrådens nål ind i huden og muskel i en trigger punkt.

Funktion

En steril nål bruges, og patienten typisk føler ikke smerte når nålen er indsat. Men når spjæt svar opnås, patienten kan føle en elektrisk slags fornemmelse eller en kramper fornemmelse i området. Efter den tørre needling behandling, en patient kan instrueres i at anvende varme eller is til området, strække eller begrænse visse aktiviteter.

Effekter

For terapi skal lykkes, returnere patienter normalt til gentagne dry needling sessioner over en periode afhængigt af deres tilstand og respons på behandlingen. Patienten vil også instrueres på forebyggende pleje såsom korrekt kropsholdning og øvelser i at styrke muskler og strækker sig til at slappe af dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com