Hvad en brandmand bære?

06/19/2014 by admin

Hvad en brandmand bære?

En brandmand uniform er hans vigtigste aktiv. Det beskytter ham mod varmen fra branden og mod farerne af røg indånding. Uden denne gear, kan ikke en brandmand effektivt slukke brande og redde ofre. Fremskridt i teknologi har langt bedre brandmand udstyr gennem årene.

Identifikation

En brandmand ensartet kaldes personlig beskyttende udstyr (PPE), "Bunker Gear" eller strukturelle sporskifter. Det, der kaldes sporskifter fordi tøjet er vendt vrangen ud når ikke i brug så brandmand kan hurtigt træde ind i dem og trække dem. Alle de følgende stykker er båret af de fleste brandmænd: Nomex hætte, bomuld T-shirt, seler, isolerede bukser med velcro, foråret kroge og læder forstærkninger; stål-tåede, isoleret gummistøvler; en hjelm med beskyttelsesbriller og nakke beskyttelse af klap; en isoleret jakke med velcro og foråret kroge; en radio; lommelygte; isolerede læderhandsker; en SCBA sele; overtryk maske; PASS enhed; flyselskab og trykmåler; SCBA skulderstropper, airtank flasken og rygsæk ramme.

Funktion

Brandmand gear primære funktion er at beskytte ham mod varmen fra branden og tillader ham at trække vejret roligt, mens han arbejder på at slukke brandene og redde ofrene. Derudover har de fleste af gearet retroflective striping at gøre brandmand mere synlig i mørke eller gennem røgen. SCBA gear med overtryk maske holder forurenende stoffer af at holde luft strømmer kontinuerligt, selv når bæreren ikke indånde. Brandmands navn vises på sin hjelm og luft tank på grund af vanskeligheden ved at identificere personer iført så meget gear. Farvekodning giver brandfolk mere let skelne mellem fuldtids brandmænd, frivillige, paramedicinere, kaptajner og brand chiefs. Nogle afdelinger label nyere brandfolk med ekstra tape striber for at nemt identificere dem under branden. PASS, eller personlige alert sikkerhedssystem, sender en advarsel når en brandmand at løbe tør for luft eller ikke flytter, så andre brandmænd kan tilbyde assistance.

Historie

Den første brand hjelm, læder, høj-kronet og bred blev skygge, opfundet i 1730 af Jacobus Turck af New York City. Denne oprindelige hjelm blev erstattet i 1836 af Henry T. Gratacap design, svarende til hvad vi ser i dag. Gratacap's design blev en læder hjelm med en forstærket dome og beskyttende front skjold og randen med en lang ryg hale til at dække bagsiden af halsen. På dette tidspunkt, brandmænd bar stiv uld trenchcoats og bukser med høj læder støvler. Air masker blev udviklet in1825, og en tidlig form for SCBA åndedrætsværn dukkede op i 1863, designet af James Braidwood. Nogle afdelinger begyndte at erstatte læderstøvler med gummi og for at dække uld frakker med gummi regn frakker i 1930-erne. Efter anden verdenskrig, National Fire Protection Association indført standarder for brandmand PPEs. I 1980 ' erne bragte fremskridt for PASS enheder og brandsikre materialer, ligesom Nomex og Kevlar, som stadig bruges i dag.

Størrelse

Et komplet sæt af Brandudrustningerne valgdeltagelse gear kan veje omkring 70 lbs., ikke herunder ekstra værktøjer eller gear. Efter hver brug bliver gear endnu tungere på grund af ophobning af sved og vand opbevares i den ydre skal og den termisk barriere. Uniformer er ofte specielt lavet til enkelte brandfolk til at sikre en perfekt pasform.

Fordele

Ud over den indlysende fordel for beskyttelse mod brand og røg giver brandmand valgdeltagelse gear også sikkerhed af synlighed og tilgængelighed af værktøj. Kitler og bukser har flere lommer til ekstra handsker, en radio, en lommelygte eller andre nødvendige enheder. Nogle frakker har brugerdefinerede sløjfer og D-ring karabinhager til at holde lommelygter på center brystet eller til at knytte yderligere udstyr. SCBA airtank flaske tilbyder 30 minutters frisk luft og kan hurtigt og nemt udskiftes når det løber ud. Den seneste udvikling i brandmand gear arbejde at gøre erhvervet så sikkert som muligt for mænd og kvinder, der oplever farlige og liv-truende brande på daglig basis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com