Om Foot kirurgi

06/14/2013 by admin

Læger anbefaler foot kirurgi for en række årsager. De kan ønske at rette en forkert udformet knogle eller til at løse problemer forårsaget af pres på fødderne som knyster eller alvorlige ligtorne. Nogle foot kirurgi kan være meget alvorlige, mens andre er out-patient eller kan endda udføres i en læge kontor i stedet for på et hospital. Før du har foden kirurgi, skal du kontrollere, at du er forberedt på de effekter og helbredende processer involveret i operationen.

Funktion

Foot kirurgi er næsten altid korrigerende. Det kan gøre fødder nemmere at gå på og sko mindre smertefuldt at bære. Foot kirurgi kan ændre folks liv, hvis de har været ramt af smerter mens du går eller iført sko. Disse operationer er generelt temmelig let at inddrive fra, men du skal være forsigtig, mens du er healing for ikke at komme for langt foran dig og såre de møre områder af din mund.

Effekter

Foot kirurgi kan midlertidigt fjerne knyster, ligtorne og callouses. De kan også gøre gå lettere og giver dig mulighed at bære sko, der tidligere ikke var en mulighed. De kan endda korrekte nedgroede tånegle og knogler sporer.

Typer

Foot kirurgi kommer i mange varianter. De fleste af dem af forholdsvis enkelt. Knogle anspore kirurgi udjævner knogler og korrigerende knyst kirurgi ordne og justere tæer, der har hævede led på grund af usædvanlige pres på siderne af foden. Foot kirurgi kan også hjælpe med glatte hammertæer, som er tæer, der er permanent bøjet på grund af skærpet ledbånd.

Overvejelser

Når du overvejer foot kirurgi, Sørg for at du tage alle nødvendige skridt for at forberede begivenheden. De fleste af dem har at gøre med at sikre, at du er sund for kirurgi. Du skal have en EKG eller blod- og urinprøver screeninger for at sikre at dit hjerte er sundt for kirurgi og du er ikke i risikozonen for eventuelle sekundære infektioner. Hvis du har feber ugen før operationen, så sørg for at underrette din læge er opmærksom på, før du har din operation.

Tidsramme

Når du har foden kirurgi, afhænger din restitutionstid i høj grad typen kirurgi, som du havde samt din tidligere niveauer af aktivitet. Generelt kan kirurgi for knyster og ligtorne tage bare en uge eller to til at helbrede så længe du holde dig fra dine fødder og sørg for at du holder din forbindinger, rene og tørre. For operationer, der involverer knogler eller at omstrukturere din mund, din helbredende tid kan variere fra flere uger til flere måneder, og du skal måske rehab for at komme helt tilbage til normal.

Advarsel

Når du har haft foden kirurgi, skal du holde et vågent øje på din dressinger og mund for at sikre at du ikke får en infektion eller ellers komplicere den helbredende proces. Hvis din dressing bliver stram, eller din fod bliver kolde eller følelsesløse, straks kontakte din læge. Vedvarende smerter ud over hvad din læge beskrevet eller våde bandager er andre grunde til at kontakte din kirurg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com