Hvordan til at genkende tegn på PMDD

06/20/2013 by admin

Hvordan til at genkende tegn på PMDD

PMDD eller præmenstruelle dysforisk lidelse, er en svær og invaliderende form af Præmenstruelt syndrom (PMS). PMDD påvirker mellem 2 og 10 procent af kvinder, der menstruerer, ifølge den amerikanske graviditet Association. Nogle kvinder, der lider af denne betingelse kan ikke være i stand til at skelne det fra PMS og kan ikke modtage ordentlig behandling som et resultat. Dette er grunden til, at alle kvinder, der menstruerer skal have en forståelse af tegnene på PMDD.

Instruktioner

• Overveje, hvis symptomerne invaliderende. De vigtigste ting, der adskiller PMDD fra PMS er, at det forårsager kvinder at have svært ved at klare deres daglige liv rutiner. Det er sandsynligt, at du lider af mere end PMS hvis symptomer er så alvorlige, at du finder dig selv ikke kan holde trit med livets daglige aktiviteter.

• Være opmærksom på forskelle i humør. Svær depression er en af de vigtigste tegn på præmenstruelle dysforisk lidelse. Tilfældige anfald af gråd, følelser af sorg og ensomhed er alle almindelige i løbet af denne tid. Nogle kvinder kan også bemærke, at de føler sig vred, irritabel eller angst. Ifølge den amerikanske graviditet Association, kvinder, der lider af PMDD kan føle sig som om de er "indtastet" eller "på kant."

• Meddelelse om ændringer i sove eller spise mønstre. Kvinder, der lider af præmenstruelle dysforisk lidelse kan finde sig selv sove mere eller mindre hyppigt end sædvanligt. Mange kvinder med PMDD finde sig selv lider af svær træthed og svært ved at opretholde energi. Ændringer i appetit kan også forekomme. Kvinder med denne betingelse er tilbøjelige til at mærke svær mad cravings.

• Bemærk fysiske ændringer. De fysiske ændringer, der påvirker kvinder med præmenstruelle dysforisk lidelse er svarende til hvad kvinder med PMS erfaring, men kvinder med PMDD kan opleve dem mere alvorligt end andre. Disse ændringer omfatter muskelsmerter, oppustethed, vægtøgning, bud eller hævede bryster og hovedpine.

• Bestemme Hvornår symptomerne begynder og slutter. Generelt, kvinder med præmenstruelle dysforisk lidelse begynder at mærke symptomer i løbet af den sidste uge af deres cyklus. Symptomerne vil generelt blive mildere eller gå væk et par dage efter perioden er begyndt.

• Optag symptomer i en kladde. Kvinder, der har mistanke om, at de kan have PMDD skal spore de symptomer, de oplever, når de begynder og de ender. At give denne kladde til din læge kan hjælpe ham gøre en bedre diagnose.

Tips & advarsler

  • Yaz er en p-piller der kan behandle præmenstruelle dysforisk lidelse.
  • Antidepressiva kan også behandling af PMDD.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com