Hvordan til at identificere symptomer på keratose

05/14/2013 by admin

Keratose er en hudlidelse forårsaget af overeksponering for solen (eller nogle gange brug af solarier). Der er tre typer af keratose: seborrheic, aktinisk og pilaris. Seborrheic keratose manifesterer sig som ikke-kræft vækstrater eller knopper på huden. Aktinisk keratose er den mest almindelige; betragtes som en præ kræft tilstand, er det en af de mest almindelige hud problemer solglade feriegæster, som i dag. Keratose pilaris er en hudlidelse, der skyldes sat hår follikler. Aktinisk keratose kan påvirke udsatte områder af huden. Det er vigtigt for enkeltpersoner til at identificere symptomer på keratose at forhindre komplikationer såsom alvorlige hudskader og kræft i huden.

Instruktioner

• Kig på din hud. Er din hudceller, let skitserede eller skællet? Ser du crusted områder på udsatte dele, som albuer og knæ? Hvis det er tilfældet, kan du have hudskader.

• Være opmærksom på at flere pletter af solskadet hud på udsatte områder af kroppen. Disse kan indikere almindelig tør hud, men hvis symptomerne vedvarer, skal du muligvis keratose.

• Kig for pletter af rød, brun eller endda Hudfarvet programrettelser, der er ekstra tør og skællende. Disse pletter på huden kan ikke producere smerter, men vil blive tykkere, hvis venstre ubehandlet.

• Check tekstur af din hud. Er det glat eller ru ligesom sandpapir? Hvis sidstnævnte, kan du muligvis opleve et anfald af keratose pilaris. Vask med uparfumeret sæbe og anvende cremer eller salver flere gange om dagen indtil din hud rydder.

Tips & advarsler

  • Brug altid solcreme når engagerende i langvarig udendørs aktiviteter. Prøv at holde huden fugtet med lotion eller cremer.
  • Aktinisk keratose kan betragtes som en præ kræft hudlidelse. Udføre regelmæssig hud inspektioner og besøge din læge, hvis du bemærker nogen pletter eller pletter, der ikke synes normal.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com