Hvordan kan man foretage en mad sikkerhed inspektion

09/19/2016 by admin

Kører et køkken kræver meget mere end bare at sætte ud fremragende mad. Hvordan maden lagres og vedligeholdes er så vigtige, om ikke vigtigere, end selve menuen. Inspektion af food safety procedure nødt til at se på opbevaring metoder, hvor maden er tilberedt og hvordan vidende personale er om velegnede metoder. At være grundig, tage din tid, stille spørgsmål og holde et vågent øje, hvordan kokke flytte om køkkenet og du bør få et godt billede af hvordan køkkenet udfører.

Instruktioner

• Tal med personalet. Stille spørgsmål af kokkene og ledere til at bestemme niveauet af viden, medarbejderne har i reference til fødevaresikkerhed. Spørgsmål bør omfatte sikker madlavning temperaturer, ordentlig mad opbevaring procedurer og hvor sikkerhedsudstyr såsom førstehjælpskasse, er placeret.

• Kig til både åbenlyse og subtile krænkelser af sikkerhedsprocedurer. En kok, der er at spise mens du arbejder linjen følger ikke grundlæggende sikre fødevarer håndtering af regler, som skulle udløse et nærmere eftersyn af hele operationen. Kig på renholdelse af området prep og sikre at letfordærvelige fødevarer, såsom kød, ikke er at blive optøet forkert.

• Spørg en kok til at vise dig hvor sanitizing spande og teststrimler er. Hvert køkken skal have en spand vand med den rette mængde af sanitizing løsning i det, sammen med rengøring klude til aftørring ned tællere. Hver medarbejder har brug at vide, hvordan man kan teste vandet. Bede dem om at gøre det og kontrollere resultaterne.

• Tjek temperaturer i køleskab og fryser enheder. Disse skal holde på 40 og nul grader F henholdsvis. Look at se, at termometre i begge disse enheder er klart synlige. En handling, der har en daglig check log af temperatur i køleskab og fryser er et eksempel på et køkken, der betaler opmærksomhed til detaljer om fødevaresikkerhed.

• Kig på hvordan fødevarer opbevares i køleskabet. Rå kød skal være på de nederste hylder og er ikke til at komme i kontakt med et andet produkt. Blod fra rå kød må ikke dryppe på en overflade, der kunne forurene andre fødevarer. Alle fødevarer i køleskabet skal være frisk--ikke molding eller sure.

• Undersøg tør opbevaringsområde og kig til at se at alle varer, der er gemt fra gulvet, og at eventuelle åbne poser er enten tæt forseglet eller opbevares i beholdere, der forhindrer forurening af insekt eller skadedyr. Kontrollere renholdelse af miljøet og ser for tegn på skadedyrsangreb.

• Test af alle fødevarer temperatur i varme og kolde holding på linjen. Bruge dit termometer og sporvidde, alle varme mad der holder ved 140 grader F eller ovenfor; og at kolde fødevarer, såsom dem, der sidder på salatbar, er at opretholde en temperatur på 40 grader F eller nedenfor.

Tips & advarsler

  • Medbring din egen termometer, som du ved er kalibreret korrekt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com