Psykologi af migræne

05/29/2013 by admin

Psykologi af migræne

Psykologiske faktorer har ikke vist sig for at forårsage migræne i sig selv men kan bidrage til virkningerne af denne kroniske, alvorlig hovedpine smerter. Psykiske behandlinger relateret til migræne omfatter reduktion af frygt for migræneanfald samt behandling af angst og depression produceret af selve sygdommen.

Betydning

Psykologisk behandling af angst og depression er nyttige i forsikring af patienter i overensstemmelse med deres migræne medicinske behandlinger. Psykologiske undersøgelser er værdifulde for forståelsen af livskvalitet og beslutningstagning i migræne patienter.

Funktioner

Stress har vist sig at være relateret til udbrud af migræne, men stress arrangementer kommer normalt flere dage før at migræne begynder.

Kausale effekter

Migræne kan være udløst af mange faktorer, såsom hormonelle forandringer i kvinder, visse fødevarer (såsom alkohol, koffein og MSG) og miljømæssige stimuli som lys.

Overvejelser

Depression kan være en faktor i migræne. Migræne ramte er mere tilbøjelige til at udvikle store depression end folk, der ikke lider af hovedpine, og mennesker med depression er mere tilbøjelige til at udvikle migræne.

Forebyggelse/løsning

Biofeedback og uddannelse i afspændingsteknikker har vist sig værdifulde i behandling af hyppig migræne sammen med angst patienter føler på grund af frygt for migræneanfald. Der er ingen kendt kur mod migræne, men korrekt medicin sammen med ændringer i livsstil kan gøre en forskel i livskvaliteten for migræne ramte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com