Hvordan finde den rette Person til at klage over en læge?

05/17/2013 by admin

Hvordan finde den rette Person til at klage over en læge?

Læger er licenseret af medicinske bestyrelser i medlemsstat, som de praksis, eller af en ikke-statslige bord i jurisdiktioner som Washington, D.C., og Puerto Rico. Du kan indgive en klage om lægelige ydelser du har modtaget eller andre medicinske problemer med en læge på bestyrelsen, der licenser lægen. Klageprocedurer varierer lidt fra bord til bord, men normalt involverer udfylder en formular med angivelse af din nøjagtige klage.

Instruktioner

• Besøg bibliotek af medicinske bestyrelser på Føderation af statslige medicinske bestyrelser hjemmeside eller ring federation's hovedkontor på 817-868-4000.

• Klik på linket til hjemmesiden for staten bestyrelsen, der licenserer den læge du ønsker at klage over.

I de fleste stater, der er en enkelt medicinsk board, men nogle lande har mere end ét bord for forskellige typer af medicinsk praksis. For eksempel, har Maine separate bestyrelser for Osteopater og andre læger.

• Bekræfte din læge notering. Medicinske bestyrelser har lægen look-up mapper, kaldes ofte "Find en læge" eller et lignende navn. Søg efter lægens navn at bekræfte korrekte stavemåde og adresse. Nedskrive lægens licensnummer, der er inkluderet med de oplysninger, der vises.

• Følg klageprocedurer. Nævnets hjemmeside vil have et link til "Klager", "File en klage" eller en lignende titel. Klik på linket for at se detaljer på indgive en klage over en læge med det pågældende bord. Dette involverer typisk udfylde en formular og enten sender den online eller udskrivning af formularen og mail det til bestyrelsens disciplinære sektion.

Tips & advarsler

  • Medicinsk board hjemmesider indeholder ofte oplysninger om en læge disciplinære historie. Hvis bestyrelsen du bruger tilbyder denne mulighed, kan den disciplinære post nyttige oplysninger når arkivering din egen klage.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com