Hvordan Stress årsag hjertesygdomme?

03/18/2013 by admin

Ændringer

Den menneskelige krop blev oprettet for at håndtere stress af gearing op for en "Kæmp eller flygt" reaktion på fare. Når trusler synes overhængende, kroppen forbereder sig til at beskytte sig selv ved at udskille adrenalin, hvilket øger hjerterytme og blodtryk til at levere overskydende energi. Cortisol er steget. Kortisol er kroppens stress hormon og skyder ekstra sukker til blodbanen til at forbedre hjernefunktion og klar krop til at foretage reparationer. Blodsukker er fokuseret på de umiddelbare behov af kroppen og reducere mængden af energi til fordøjelsessystemet, reproduktive system og vækst behandle fordi de ikke er nødvendige i den farlige situation ved hånden. På samme tid tjener ændringer i hjertefrekvens og blodsukker til at fremskynde humørsvingninger, frygt og motivation. Når har bestået den opfattede trussel, kroppen typisk vender tilbage til sin normale, sunde tilstand.

Forlænget

Kroppens fysiske stress reaktioner er automatisk. Når kroppen holdes under en konstant stress ur, forbliver disse systemer tændt. Spændinger, angst og nervøsitet er et resultat af et organ i konstant beredskab. Overeksponering for cortisol, højt blodsukker og en forhøjet puls kan forårsage hjertesygdomme, depression, hudlidelser og fordøjelsesproblemer. Ifølge Mayo Clinic varierer hvordan kroppen reagerer på langvarig stress i individer. Gener og tidligere livserfaringer spille en rolle ved fastsættelsen af kroppens evne til at håndtere stress. Lille stressfaktorer, der ikke kan påvirke nogle mennesker udløse ekstreme reaktioner hos mennesker med en genetisk disposition til reaktiv stresshormoner. Børn, der blev udsat for meget stressende situationer kan fortolke situationer anderledes og præsentere en kraftigere reaktion på stress som voksne.

Symptomer

Lære at genkende symptomerne på stress er afgørende for at forvalte sin magt. Brystsmerter, hovedpine, glemsomhed og nedsat energiniveau er ofte tegn på stress overbelastning. Når afstressende teknikker ikke klart af de fysiske symptomer, bør tests køres for at udelukke andre sygdomme. Symptomer til at se for at angive unormal stress niveau reaktioner kan omfatte spænde i skuldrene, sammenbidte kæber eller strammet næver. Stress kan forårsage symptomer på mavesmerter, rygsmerter eller åndenød. Mange mennesker reagerer på de fysiske byger af stress-hormoner ved at spise, fører til fedme og andre blodsukker spørgsmål, der bidrager til hjertesygdomme. Rygning, alkohol og stofmisbrug er andre alternativer, der kan hjælpe med at lindre stress og øge odds for at udvikle hjerteproblemer. Der er en række teknikker, der kan indarbejdes for at hjælpe med at kontrollere kroppens stress reaktorer, når de er overspændte. Aktiviteter såsom motion, meditation, hvile og rådgivning kan hjælpe med omskoling hjernen til at fortolke trusler passende samt kontrollere kroppens reaktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com