Hvad gør lungekræft?

02/26/2013 by admin

Symptomer

Sunde lunger har fem lapper, tre på højre lunge og to lapper på den venstre lunge. Lungerne og brystet er dækket med foring kaldes lungehinden, som indeholder pleural væske mellem sine lag. Så længe lungerne er sund, akkumulere denne væske ikke. Lungekræft kan udvikle sig i bronkierne i SLIM producerende kirtler, nær luftsække eller endda på lungerne overflade. Selv om lungekræft kan gå uopdaget i lang tid, er de første symptomer skal vises en intens og vedvarende hoste, ændringer i farve eller mængden af spyt, der er produceret og Ophostning af slim eller slim, der kan være plettet med blod. Smerter i brystet, skuldre og ryg når ikke hoste kan også forekomme, eller ru vejrtrækning og tilbagevendende luftvejssygdomme såsom bronkitis eller pneumoni. Lungekræft kan også manifestere sig i andre dele af kroppen.

Lunge kræft Progression

En person med lungekræft kan også føle træthed, tabe sig uventet eller lider hovedpine. Andre neurologiske symptomer omfatter walking vanskeligheder eller hukommelse værdiforringelse. Som lung cancer skrider frem, smerten forværres; Derfor omfatter kræftbehandling pain management teknikker. Patienter med lungekræft har vejrtrækningsproblemer og muligvis modtage iltbehandling. Væsker fortsætte med at opbygge i lungerne, som skal tømmes regelmæssigt af en læge. Nogle patienter er købedygtig med held hindre væske ophobning gennem en medicinsk procedure og andre har brystet rør til at sikre, at lungerne bliver klart af væsker. Som kræft metastaserer, kan det sprede sig til hjernen, knogler eller andre organer. Nogle læger vil anbefale strålebehandling at stoppe kræfts progression.

Stadier af lungekræft

De to typer af lungekræft, ikke-småcellet lungekræft og småcellet lungekræft, har forskellige faser, eller stadier. Småcellet lungekræft er enten anses for at være i den begrænsede scenen, med en tumor findes i en lunge og lymfeknuder, eller i den omfattende fase, hvor mere end én lunge er berørt og andre organer. Ikke-småcellet lungekræft er opdelt i fem faser. I den første fase findes en tumor kun i én lunge. Fase II er, når de nærliggende lymfeknuder er også påvirket. Fase III er opdelt mellem a og b. fase III en er, når kræften har spredt sig til lymfeknuder uden for lungerne, eller til luftrøret eller brystet væggen på den samme side, hvor den oprindelige svulst blev opdaget. Den anden fase af fase III er når tumorer begynde at påvirke anden lungen eller vises i nakken. Stadium IV lungekræft er det punkt, hvor kræft tumor eller tumorer har spredt sig til andre dele af lungerne eller kroppen. Læger behandler alle stadier af lungekræft, og anbefaler behandling af ledsagende smerte og depression, der kommer med kræft. Støttegrupper er også tilgængelige for patienten og patientens familie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com