Hvor kom navnet forstrækning fra?

03/12/2013 by admin

Ifølge hjemmesiden, Medicinenet.com "hamstrings er sener, der lægger de store muskler på bagsiden af låret til knogle. Forstrækning muskler er de store muskler, der trækker på disse sener." Historisk set har udtrykket "hamstring" udviklet gennem slagteri praksis. I dag, afspore skader på dette afgørende muskel mange professionelle atleter.

Funktioner

En gruppe af muskler at gøre op fiberskade, omfatter semimembranosus, semitendinosus og biceps femoris, der strækker sig over den øverste, ryg del af benet. Ifølge Medicinenet.com, span"disse muskler låret, passage af hoften og knæet. De stammer eller begynder på lige under ballerne, som følge af den knogle, som vi sidder (ischium)." Sener også oprette forbindelse til den øvre region af de lavere ben knogler.

Funktion

Ifølge hjemmesiden, Sportsinjurybulletin.com, tjene"forstrækning muskler, med to-fælles vedhæftede filer, den unikke funktion af bøje benet på låret; og bidrage til funktionen hip extensor af gluteus maximus muskel." Mens forstrækning muskler ikke er aktivt involveret i almindelige walking og stående, er disse muskler afgørende i løb, spring og klatring. Medicinenet.com rapporter, atleter og fysisk strenge enkeltpersoner afhængige af styrke og betingelse for hamstrings.

Ordet oprindelse og historie

Udtrykket, "skinke" af "hamstring" stammer fra det gamle tyske ord "skinke," hvilket betyder skæve. Skinken omhandlet den skæve del af benet: knæet. "Streng" roden af ordet stammer fra streng-lignende fornemmelse af sener. Herman Brad Ruiz, MD, personaleudvalg læge, Institut for fysisk medicin og rehabilitering ved Loyola University Medical School, rapporter om Emedicine.com, i "ord 'hamstrings' var afledt af, at det er disse muskler som en slagter ville hænge en slagtede gris." Medicinenet.com forklarer, at Ridderne målrettet hamstrings i kampen for at lamme fjender, mens slaver og fanger lidt lignende tortur at forhindre flugt.

Overvejelser

I sport forårsager hurtig acceleration eller deceleration trak eller revet forstrækning skader. Muskelstivhed, skæve muskelstyrke og en tidligere skade sætte en person mere udsatte for forstrækning problemer. Skader udstille i form af spasmer, trykken, ømhed, hævelse og en sort og blå eller forslået udseende, ifølge Medicinenet.com.

Tidsramme

Svær forstrækning skader kræver operation, men de fleste mindre stammer eller tårer helbrede efter rehabilitering og en lang restitutionstid. Ifølge Mayo Clinic fysisk medicin og rehabilitering specialist, Edward R. Laskowski, MD, "en trak fiberskade, eller enhver anden muskel stamme, kan tage fra to til seks uger til at helbrede, afhængigt af sværhedsgraden af skaden... Jo mere muskel fibre, der er splittet, jo mere alvorlig skaden."

Advarsel

Ifølge, Sportsinjurybulletin.com "efter en forstrækning skade, diagnosen er ofte forsinket. Terapeuter skal være parat til at søge tidligt ultrasound imaging for at bekræfte mistanke om tårer." Også, en atlet med en fiberskade skade fastholder en høj risiko for re-skade, selv hvis patienten begår til tid, fuld rehabilitering. Sport karriere ender ofte over forstrækning problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com