Hvor lang tid tager tredobbelt Bypass-operation?

05/23/2012 by admin

Hvor lang tid tager tredobbelt Bypass-operation?

Koronar bypass operation er en medicinsk proces, der tillader blodet at flyde direkte til dit hjerte, selvom du har blokerede arterier. Kirurgi bruger et blodkar fra din arm, brystet, mave eller ben og tilsluttes til andre arterier i dit hjerte område. Dette sikrer, at blodet omfartsveje den blokerede eller syge område af dit hjerte. Koronar bypass operation er en af flere måder at behandle hjertesygdomme. Det kan også kaldes koronararterie bypass graft (CABG eller "kål") kirurgi, da processen med at forbinde din alternative arterie kaldes podning. Der er en anslået 800.000 CABGs udføres over hele verden hvert år. Podninger, hvis det lykkes, har tendens til at sidste 10 til 15 år.

Hvordan virker det?

Operationen tager normalt mellem tre og seks timer at fuldføre. Typisk, kirurgerne vil lave to til fire kranspulsårerne. Dette tal afhænger af hvor alvorlig og placeringen af blokeringer i dit hjerte. Du er afsmeltet bevidstløs af anæstesi og mekanisk ventilation begynder. Kirurgen vil gøre et snit i brystet, ned i midten langs brystbenet. Brystkassen er spredt åben og hjertet er udsat. Den kirurgisk team standser midlertidigt hjertet og en hjerte - lunge maskine styrer blodcirkulationen til din krop for varigheden af operationen. Den sunde vene er podet og blodgennemstrømningen omstilles, omkring den problematiske del af den syge arterie. Processen gentages indtil alle mulige blokeringer omstilles. Kirurgi kan også ske, som en off-pumpe (hjerte stadig slå) eller minimalt invasive (mindre snit). Når alle grafts er afsluttet, hjerte - lunge-maskine er slukket og hjertet begynder at slå igen. Brystet er forseglet op og du er taget til intensivafdelingen for en til to dage for nøje overvågning. Når det er fastslået, at der var ingen umiddelbare komplikationer, overføres du til den sygeplejerske enhed, hvor du fortsat for de næste tre til fem dage.

Efter operationen

Fuld helbredelse fra operationen tager omkring otte uger, men alle heler forskelligt og lægen er den bedste dommer af når alt kan fortsætte som normalt. Da CABG ikke er en mirakelkur, vil der være mange anbefalinger til ændringer i din livsstil efter operationen. For eksempel, rygestop, spise en hjerte-sund kost, kontrollere stress, træner regelmæssigt og behandling af højt kolesteroltal. For en fuld anvendelsesområde hvad du kan gøre for at holde dit hjerte sundt, skal du kontakte American Heart Association.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com