Årsager til ben & ankel hævelse

05/12/2012 by admin

Årsager til ben & ankel hævelse

Hævelse i benene kan indebære låret, knæ eller kalve samt anklerne. Selv om de fleste af den tid, hævelse af ben og ankler vil løse uden medicinsk behandling, er nogle gange betingelsen resultatet af et mere alvorligt medicinsk problem, der kræver pleje. Heldigvis er de fleste af årsagerne til ben og ankel hævelse forebygges og behandles med livsstilsændringer og medicinsk behandling.

Hjerte-kar-sygdomme

Hævelse, der udvikler i benene eller begge ankler ofte resultater fra en hjerte-kar-sygdom, selv om en blodprop kan forårsage hævelse i ben og ankel på kun den ene side af kroppen. Betingelser direkte involverer hjertet, kan herunder pericarditis, kardiomyopati og hjertesvigt resultere i hævelse i ben og ankler. Sygdomme i venerne, som tromboflebit, kronisk venøs insufficiens og vericose vener kan også resultere i ben og ankel hævelse. Derudover kan ben og ankel hævelse forekomme som følge af infektioner i en blodåre eller i hjertet.

Medicinske tilstande

Sygdomme i nyrer, herunder nyresvigt eller Nefrotisk syndrom, er medicinske grunde til hævelse i ben og ankler. Derudover skader på ben eller ankler, solskoldning, insektbid, et brækket ben, bristet senen, gigt, gigt eller bursitis kan også forårsage ankel og hævede ben. Blokeringer af lymfeknuder i lysken eller ben kan forårsage ben og ankel hævelse, som kan nylig operation på benet eller foden. Ben og ankel hævelse kan også skyldes medicinske problemer med leveren, såsom skrumpelever eller leverkræft fiasko. Desuden kan kvinder med Præmenstruelt syndrom udvikle ben og ankel hævelse lige før eller under deres perioder.

Livsstil

Siddende eller stående i en lang periode kan tillade væske ophobes i ben og ankler, resulterer i hævelse. Mennesker ved hjælp af hormon terapi eller medicin for diabetes, kan forhøjet blodtryk og depression også opleve hævelse i ben og ankler, som kan folk tager non-steroide anti-inflammatoriske smerte smertelindring medicin såsom ibuprofen eller naproxen natrium. At være overvægtige eller fede kan resultere i hævelse i ben og ankler; på den anden side kan sult eller fejlernæring også forårsage ankel eller hævede ben. Mild hævelse i ankler og ben ofte udvikler i løbet af de sidste måneder af graviditeten, og kan være værre under varmt eller fugtigt vejr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com