Hvordan man kan bo sikkert under en snigskytte eller skyde begivenhed

04/14/2012 by admin

Hvordan man kan bo sikkert under en snigskytte eller skyde begivenhed

Dramatiske offentlige skydning begivenheder, såsom massakren på Columbine High School, forsøgte mordet på Arizona Rep. Gabrielle "Gabby" Giffords eller vold af en misfornøjet medarbejder, fremhæve muligheden for, at du tilfældigt kan finde dig selv midt i en dødbringende situation. Skytter generelt gør de fleste af deres skade før politiet ankommer, så du ikke kan stole på emergency respondere til at holde dig sikker fra vold. Department of Homeland Security udsteder retningslinjer for, hvordan at minimere risiko for dig selv og andre, hvis du er involveret i en "aktive shooter" begivenhed i en offentlig bygning, et indkøbscenter, en skole, din arbejdsplads eller ethvert andet sted.

Instruktioner

• Fortrolig med dine omgivelser. Gør det til en vane at vide hvor de nærmeste udgange er på alle tidspunkter og til at lære placeringerne af potentielle sikre skjulesteder, såsom et kontor eller et klasseværelse med en dør, der låser. Bliv fortrolig med hvordan dørene låses i skolen eller på arbejdspladsen.

• Se til din egen sikkerhed før du kalder 9-1-1 Hvis du er i overhængende fare eller blive klar over, at en skudepisode på vej.

• Evakuere så hurtigt som muligt. Hvis du kan komme ud af et lukket rum, som en skole eller på kontoret hvor nogen skyder, så gøre det. Opfordre andre til at gøre det samme, men ikke vente at overtale dem, hvis de ikke ønsker at forlade. Opgive dine ejendele og spare dig selv.

• Skjule hvis evakuering ikke er muligt. Beslutte hurtigt på din bedste mulighed. Skjulested bør uden for visningen af Skytten og yde betydelig beskyttelse med en dør, der låser. Det ville være bedst at finde muligheder for bevægelse i rummet, såsom et vindue hvorfra at undslippe eller signal for at få hjælp, eller andre udgangsdøre. Låse døren, hvis det er muligt, eller barrikadere det med tilgængelige møbler eller andre tunge genstande. Hvis du skjuler i et værelse, der giver yderligere muligheder for fortielse, som bag et skrivebord eller i et skab, drage fordel af disse skjulesteder.

• Holde stille. Sluk din mobiltelefon eller andre mulige kilder til støj, såsom en radio eller tv.

• Ringe 9-1-1, når det er sikkert at gøre det. eller hvis evakuering eller Skjul ikke indstillinger. Give operatøren din placering. Give andre oplysninger, hvis det er muligt, herunder antallet af skytter, beskrivelse af shooter, typen af våben han bruger og antallet af ofre. Hvis du ikke kan tale, lad linjen åben for afsender at høre begivenheder, som de udfolder.

• Tage aggressive handling. Som en sidste udvej, når der er ingen andre indstillinger for sikkerhed, Angrib den aktive shooter. Være som larmende og aggressive, som du kan for at hjælpe med at forvirre hackeren. Smide ting og bruge improviserede våben. Forpligt dig fuldt ud til fysisk kamp.

Tips & advarsler

  • Husk, retshåndhævende personale ikke ved, om du er et uskyldigt offer, en bevæbnet og farlig shooter eller en bestemt terrorist. Holde dig hænder tomme og synlige og din adfærd under kontrol når du først støder politiet under en aktiv-shooter situation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com