Hvordan man starter privat personlig pleje til ældre

04/16/2012 by admin

Hvordan man starter privat personlig pleje til ældre

Ældrepleje er et kritisk spørgsmål, som vores samfund i øjeblikket står over for, med mere og mere af den aldrende befolkning vælger at bo i deres hjem i stedet for at flytte ind i sygepleje faciliteter. Hjemmeplejen af ældre involverer mange forskellige tjenester såsom tilberedning af måltider, let rengøring og ærinde kører. Bistand med hygiejne og selv pet omhu er ofte nødvendig. Hvis du vil oprette dit hjem at drage omsorg for et eller flere ældre mennesker, er der flere ting at overveje.

Instruktioner

Aspekter af In-home ældrepleje.

• Besøg en in-home ældrepleje center til at forstå de tjenester, det giver. Finde ud af, hvilken type sundhedspleje produkter er nødvendige, overveje hvilke sundhedsmæssige betingelser du kan rimelighed håndtere og spørge, hvad slags forsyninger er nødvendige.

• Lære hvilke lovkrav du skal opfylde for at starte din private, personlig pleje agentur for ældre. Finde ud af, hvad er det maksimale antal mennesker du kan passe i dit hjem, vil du blive bedt om at udføre baggrundstjek på mennesker du hyre, og hvilken form for certificering og uddannelse vil være nødvendig for dig selv og andre?

• Anvende for din licens. For at finde ud af, om hvilken type licens du skal bruge, kontakte sundhedspleje administration i din tilstand og forklare, at du ønsker at starte en in-home ældrepleje agentur. Administrationen kan fortælle dig, hvordan du anvender og om du vil har brug for certificering og klasser i geriatriske pleje.

• Køb forsikring til at dække dig og de ældre mennesker, der vil være i din varetægt. Tale med en autoriseret forsikringsmægler at finde ud af om ansvar og uredelighed forsikring. Typen forsikring skal du vil afhænge af hvilken form for pleje du har planer om at yde.

• Overveje at hyre folk til at hjælpe dig; du bliver nødt til at leje certificeret sygeplejerske assistenter eller hjem sundhed hjælpere. Igen, det kommer an på hvilken form for pleje du har planer om at yde. Kontakt medical arbejdsformidling og trække deres hjælp.

Tips & advarsler

  • De fleste seniorer er dækket for enhver in-home pleje under Medicare; de kan også købe andre forsikring til at dække omkostningerne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com