Hvad er sundhed dækning?

05/18/2012 by admin

Sygeforsikring henviser til de specifikke sygeforsikringsydelser en forsikringstager har ifølge GEICO. Folk kan modtage sygeforsikring gennem deres arbejdsplads eller købe det individuelt.

Betaling

Forsikringstagere typisk betale en præmie for at bevare dækning, ifølge Bureau of Labor Statistics. De betaler så et bestemt minimum beløb kaldes en selvrisiko, som forsikringsselskabet dækker resten op til en fast grænse. I nogle tilfælde betaler forsikringstageren et lille ekstra beløb kaldes en co løn.

Typer af dækning

Folk kan købe individuelle dækning selv eller gruppere dækning gennem en arbejdsgiver, der betaler de forsikring udgifter som en del af de personaleydelser. Medlemmer af faglige organisationer kan også kvalificere sig til gruppen forsikringsdækning, ifølge Californien Health Care Foundation.

Yderligere dækning

Ud over grundlæggende sundhed dækning behandle sygdomme og generelle sundhedsmæssige betænkeligheder, kan forsikringstagere købe bestemte typer af dækning, betragtes ikke som s standard del af den grundlæggende politik. Disse ekstra omfatter dental forsikring, som dækker meget af udgifter til dental undersøgelser og operationer, og den vision forsikring, der omfatter dækning til synsprøve og korrigerende linser, ifølge daglige sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com