Helbredelsesmetoder for høretab & Tinnitus

05/14/2012 by admin

Høretab og tinnitus, tilstedeværelsen af en ringen for ørerne, kan være invaliderende, hvis venstre ubehandlet. Der er flere måder at behandle hearing tab og terapi muligheder for dem, der lider af kroniske eller mild tinnitus. At få behandling kan hjælpe dig med at leve et nogenlunde normalt akustisk liv.

Hørelse hårtab behandling

Midlertidige eller reversibel høretab bør ses på straks af en læge. Behandlingen afhænger af årsagen til høretab. Høretab, der er forårsaget af smertestillende medicin, kan øreinfektion, skade på ørerne eller hoved fra en ulykke og ørevoks alle være omvendt. Behandle årsagerne til høretab for at forbedre hørelse. Afstå noget medicin, der kan forårsage hørelse problemer. Spørg din læge for øre infektion behandling og fjernelse af ørevoks.

Hvis høretab skyldes på grund af Menières sygdom, akustiske nerveskade eller otosclerosis og vækst af knogle i øregangen, vil det kræve operation.

Tinnitus behandling

Har tinnitus terapi til at lette virkningerne af ringen for ørerne. Tinnitus, er ifølge Ohio State University Tinnitus clinic, en tilstand, der deles af 40 millioner amerikanere. Selv om det er udbredt, er der ingen kur for tinnitus, selv om der er terapi muligheder.

Prøv akustiske terapi for at forøge regelmæssige lyde for at mindske opfattelsen af ringmærkning af tinnitus. Tonegeneratorer og høreapparater kan bæres i ørerne at mindske patienters evne til at opfatte de afringning lyde. Lyd-cd'er og lyd enheder af sengen kan hjælpe en patient får søvn om natten. Medicin er også tilgængelige til at støtte sove og koncentration i løbet af dagen.

Irreversibel høretab

Hvis høretab skyldes alderdom eller svære, uoprettelige traumer, opsøge alternative behandlingsformer, der vil hjælpe dig med at håndtere høretab. Høreapparater kan bæres i øret eller hjælpemidler aflytningsudstyr kan monteres i hjemmet til at forøge samtale i et rum. Har alarmering enheder installeret i hjemmet. Højdevarslingssystem enheder forøge lyden af dørklokker, ringende telefoner eller noget, der gør en støj. For svære høretab er højdevarslingssystem enheder anvendelig at bruge lys i stedet for lyd. Billedtekster tv og tekst telefon (tty) kan hjælpe en patient med svær hørenedsættelse Se i stedet for at høre ordene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com