Hvordan til at behandle Earaches med Akupressur

04/20/2012 by admin

Hvordan til at behandle Earaches med Akupressur

Det er ikke usædvanligt at vågne midt om natten med ørepine eller barn klager over, at hans ører gør ondt. På denne time er det umuligt at tage dit barn til lægen at udelukke øreinfektioner. Akupressur, en form for traditionel kinesisk medicin (TCM), kan være en effektiv måde at behandle earaches hos voksne og børn. Selvom Akupressur ikke kan rydde op en infektion, det virker som en anti-inflammatorisk og kan fremme dræning af lymfekirtlerne.

Instruktioner

• Find en akupunktør, der kan behandle patienter med Akupressur metoder. Hvis du har et barn med hyppige earaches, kan du vælge en Akupressur praktiserende læge, der har specialiseret sig i pediatric pleje. Acufinder.com med brug avancerede søgemaskine for at finde udbydere med erfaring i disse områder (Se nedenstående ressourcer).

• Tøddel ned nogle noter om din earaches at hjælpe Akupressur praktiserende lokalisere trykpunkter, der vil være mest effektive til at lindre dine smerter. Bruge ord som "skarp", "kedelige" og "udstrålende" til at beskrive din smerte, samt placering på eller i øret.

• Fjern alle øreringe før en Akupressur udnævnelse og sørg for dine ører og ren og tør. De fleste af trykpunkter bruges til at behandle øresmerter er på øret, selv.

• Gør dig det behageligt på undersøge tabellen eller stol, at acupressurist sørger for dig. Nogle trykpunkter kan stimuleres i op til 10 minutter ad gangen, så vil du ønsker at forsøge ikke at gå for meget i denne periode.

• Bede om et billede eller diagram og en beskrivelse af trykpunkter bruges til øresmerter og hvordan man kan stimulere dem. Disse punkter omfatter områder af din øreflippen, ved åbningen af øret, på bagsiden af øret hvor det opfylder dit hoved og din ankel. Når du kender den korrekte måde at lægge pres på punkterne, kan du forkæle dig selv i hjemmet, efter behov.

• Behandle dig eller dit barn for earaches ved at starte med det pres, der er længst væk fra øret, selv. Langsomt arbejde dig vej til de punkter, der er placeret, hvor patienten er oplever smerte, som disse områder kan være meget mørt at røre. Hvis et pres punkt synes at lindre smerter mere end en anden, fokusere på dette punkt i en længere periode.

Tips & advarsler

  • Din Akupressur specialist kan vedhæfte frø til trykpunkter, der anvendes til behandling earaches for at lette selvbehandling. Frøene er bittesmå metalkugler, der gør det nemmere for patienter at finde de korrekte trykpunkter og er rettet til øret med førstehjælp tape eller bandager.
  • Brug altid Akupressur med lægens viden og samtykke. Være sikker på at have ørerne undersøgt for at udelukke infektion før du henvende sig til alternativ medicin såsom Akupressur som en behandling for din earaches.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com