Virkningerne af kinesiske gipsplader

05/18/2012 by admin

Virkningerne af kinesiske gipsplader

Boligejere i nogle områder af landet bebrejde kinesiske gipsplader, også kendt som drywall, forringer deres sundhed, skader deres huse og frigiver skadelige lugte. Den kinesiske gipsplader industri benægter, at der er en endelig link mellem sine produkter og lidelser opleves af amerikanske boligejere. Der er en række verserende retssager over sagen. Igangværende statsstøttet test har hverken bekræftet eller afvist påstandene om ejere af fast ejendom.

Kilde til bekymring

Efter de ødelæggende 2005 orkansæson, tonsvis af importerede gipsplader fra Kina blev brugt til at genopbygge hjem og virksomheder i andre stater langs Gulf Coast, Louisiana og Florida. Mennesker, der lever i disse nye eller ombyggede hjem klagede af dårligt helbred. En undersøgelse udført for Florida Department of Health af en privat laboratorium, Unified Engineering, fundet drywall i disse boliger udsendes en sulfurous lugt når de udsættes for varme og fugt. Det har også fundet en usædvanlig mængde korrosion på elektriske komponenter i hjemmene testet.

Sundhedsanprisninger

Mennesker, der lever i disse boliger hævder, de ikke er sikker. Beboere rapport en række fysiske lidelser, herunder astmaanfald, blodig næser, overbelastning, hoste, hovedpine, hårtab, nældefeber, øjenirritation, muskelsmerter, aborter, nysen, sinus problemer og problemer med vejrtrækningen. Betingelsen mærket kinesiske Drywall træthed (CDF) er også blevet identificeret. Dem, der hævder at lide af det siger de er så trætte, at de falder i søvn på jobbet, fordi luften i deres hjem er skadelige og forstyrrer søvn. De beskriver sig selv som følelse "blah" eller "ude af slags." Kæledyr lever i hjem også udviser tegn i respiratory bedrøve, ifølge hundredvis af formelle klager modtaget af Florida Health Department.

Indvirkning på boliger

Dampe, udover at give off en "rådne æg" lugt, kan beskadige ætsende, ifølge regeringen undersøgelser. Blandt hjem testet, kan korrosion findes på kobber elektriske ledninger, air condition-enheder, husholdnings elektronik (f.eks. tv), køkkenmaskiner og selv smykker. Forbrugere hævder også, at drywall udgør en øget risiko for brand, ifølge Consumer Product Safety Commission.

Konklusion

Føderale, statslige og lokale agenturer fortsætte med at undersøge påstandene om ejere af fast ejendom. En April 2010 foreløbig rapport fra den føderale regering på stikprøver af nogle hjem siger en del: "baseret på en begrænset indledende undersøgelse af 10 drywall prøver, der synes at være nogen forskel tilstedeværelsen eller fraværet af svovl-reducerende bakterier mellem importerede kinesiske drywall og amerikanske indenlandske drywall." Florida Health Department siger det "er ubestemt" om drywall udgør sundhedsrisici.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com