Naturligt middel mod svedige håndflader

05/19/2012 by admin

Svedige håndflader kan være en pinlig, isolere og socialt akavet tilstand. Det kan forårsage du mister din greb på emner som doorknobs og bil dørhåndtag, og kan gøre folk lever i frygt for et venligt håndtryk. Der er et par medicinske procedurer, der kan afhjælpe svedige håndflader, men mest indebærer kirurgi, kemiske indsprøjtninger og milde elektriske stød. Derfor er mange mennesker vælger naturlig, billig og bredt tilgængelige alternativer, såsom deodorant, te og akupunktur, før at tage mere drastiske foranstaltninger.

Deodorant

De samme aktive ingredienser i deodorant, der arbejder for at holde dine armhuler tør kan hjælpe dine håndflader. Stephen M. Purcell, do, formand for afdeling of Dermatology Philadelphia College af osteopatisk medicin og der henvises til i den The læger bog af Home RetsmidlerII, siger at kigge efter deodoranter at liste aluminium chlorohydrate, der er et tørremiddel blandt dets ingredienser. Du kan hugge disse deodoranter langs dine håndflader til at reducere svedtendens. Solid bar deodoranter tendens til at arbejde bedst, da de er forholdsvis tørre, hvilket betyder, at de ikke vil efterlade et klæbende film eller gel-lignende rod på hænderne. De skal knalde på hænderne i et relativt rene måde. Hvis nogen overskydende rester, let skamplet dine håndflader med et stykke køkkenrulle. Holde en rejse-størrelse deodorant med dig for genansøgninger.

Salvie te

I en undersøgelse foretaget af School of Medicine, Isfahan University of Medical Sciences, blev 35 patienter med hyperhidrose, eller overdreven svedtendens, behandlet med enten salvie te eller placebo tre gange om dagen i seks uger. Gruppen behandlet med salvie te så en 37 procent reduktion i svedtendens. Hvis du vil bruge salvie te for at bekæmpe svedige håndflader bør du købe te, der indeholder 5 procent sage. Brygge te og lad det stejle for en til to dage. Strain te og sættetid dine håndflader i det. Du kan også nyde en klud i te og placere den i dine hænder.

Akupunktur

Akupunktur er en kinesisk middel, som bruger nåle til at stimulere visse nerver på kroppen. Selvom akupunktur ikke er en sikker-brand måde at kurere svedige håndflader eller hyperhidrosis, sværger mange, der forsøger denne holistiske fremgangsmåde ved det. De fleste opmærksom på, at den Svedende tilbage når de holdt op med at gå til akupunktur. Hvis udført af en korrekt licenseret akupunktør, er denne fremgangsmåde helt sikkert. FDA har godkendt nåle specifikt udnyttet til hyperhidrosis akupunktur. Denne administration bemærker også, at disse nåle skal være steril, ikke-giftige og mærket for enkelt-bruger kun. Fordi hver person og sag af svedige håndflader er forskellige, vil din akupunktør bestemme placeringen af pins kun efter en grundig diskussion med dig om dine symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com