2400 calorie diabetisk kostplan

07/22/2012 by admin

Kost er en af de mest afgørende elementer til at opretholde sundhed for personer med diabetes. Hvis du er en diabetiker patienten, er det vigtigt at se din vægt og niveau af glucose eller sukker i blodet. En 2400-kalorie diabetisk kostplan kan hjælpe balance dine daglige indtag af kulhydrater, proteiner og fedt, så du kan opretholde konsekvent blod glucose niveauer.

Morgenmad

Drugs.com foreslår et par varianter for en 2400-calorie måltid plan. Husk på at du kan erstatte tilsvarende mængder af proteiner, kulhydrater og fedt for forskellige måltider, så længe du opholder dig inden for retningslinjerne kalorieindhold.

Morgenmad, inkorporere en stivelse som to skiver brød eller en kop af klid korn. Også prøve havregryn med en kop skummetmælk eller fedtfrit mælk. Du kan bruge et maksimum på 1 tsp. margarine med dit brød og erstatte mælk med ikke-fedt, sukker-fri yoghurt. For protein, så prøv 2 ounce af kød, 1/2 kop røræg eller fedtfattig hytteost. Følg med frisk frugt.

Formiddag Snack

For en midt på formiddagen snack, skal du vælge et stykke brød, 3/4 ounce af saltkringler eller to fedtfattig ris kager. Du kunne også have enten en ounce af magert kalkunkød eller 1/4 kop af fedtfri ricottaost.

Frokost

Frokost kan bestå af en kilde til protein som 3 ounce af lean roastbeef eller 3/4 kop tun. Placere denne mellem to skiver hele hvedebrød. Tilføje et par af salat blade, to tomatskiver og højst 1 tsk af mayonnaise eller salatdressing. Tillæg med 1/2 kop vegetabilsk suppe eller en kop af gulerod pinde, én frugt (fersken eller apple er gode valg) og om 12 ounce af enhver kost læskedrik.

Eftermiddagssnack

Din eftermiddagssnack kunne omfatte 1 kop skummetmælk eller fedtfattig yoghurt uden sukker og en skive brød eller et par kiks.

Middag

Din sidste fuld måltid på dagen bør omfatte en kilde til protein som 3 ounce af laks eller kyllingebryst (grillet), en bagt kartoffel eller 1 kop kogte pasta, og en lille 1-ounce middag roll som kilde til stivelse. Tilføje en kop hver dampede grøntsager og kastede salat med ikke mere end 1 tsk af margarine eller salatdressing. Slut dit måltid med en kop jordbær eller fire abrikoser og en kop enten af skummetmælk eller fedtfri, Sukkerfrit yoghurt.

Efter middag Snack

Hvis du er småsulten lige før sengetid, har ikke mere end 2 kopper af popcorn uden smør eller et par kiks, en ounce af fedtreduceret skinke eller ost og en kop skummetmælk eller yoghurt.

Gennemsnitlige Plan

I gennemsnit bør nogen 2400-calorie måltid planer for blodsukker patienter indeholde omkring 10 kilder til stivelse, to kilder til mejeriprodukter som mælk eller yoghurt, ikke mindre end fire grøntsager, to portioner af kød eller protein, tre frugter og ikke mere end fem portioner af fedtstoffer i en dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com