Hvad Vitamin kan du tage til sundt hår?

07/25/2012 by admin

Vitaminer og mineraler er afgørende for smukke hår, hud og negle. Der er dog bestemte vitaminer, der spiller en stor rolle i, hvordan sund dit hår er. Vi bør få fleste af vores næringsstoffer fra hele fødevarer såsom frugt og grøntsager, men tager et vitamintilskud kan give kroppen ekstra næringsstoffer, der kan mangle i din kost. Sørg for at spise en velafbalanceret kost ud over at tage kosttilskud.

Protein

Protein er en vigtig byggesten for kroppen fordi hår består af protein. Aminosyrer og protein-rige fødevarer såsom kylling, bønner og soja er alle meget godt for dit hår. En anden fremragende protein er Spirulina. Spirulina er en blågrøn havalger, der indeholder høje niveauer af protein og andre vitaminer.

Beta-caroten

Beta-caroten er et vigtigt vitamin til sundt hår. Beta-caroten findes i frugt og grøntsager. Gulerødder er læsset med beta-caroten calcium og andre vitaminer. Beta-caroten forbedrer hår sundhed fordi kroppen omdanner det til A-vitamin, som bruges til at opretholde knogleudvikling og forny celler der er ansvarlig for sund hud og hår. Beta-caroten hjælper også hovedbunden at være sund, hvilket fører til tykkere, fyldigere hår.

B-vitaminer

B-vitaminer er meget vigtigt for en hensigtsmæssig udvikling af keratin protein. Hår er sammensat af keratin protein. Når disse næringsstoffer der mangler, kan hårvækst bremse eller endog standse. B-vitaminer også hjælpe med at reducere stress og øge energi-niveauer. Disse vitaminer findes i kød, nødder og bladgrøntsager grønne grøntsager.

C-vitamin

Vitamin C er en fantastisk vitamin, fordi det gør så mange ting. C-vitamin er kendt for sin immun styrke beføjelser, men dette wonder vitamin kan også forbedre sundheden for dit hår, fordi det hjælper kroppen med vækst og regeneration af hår, hud og negle. C-vitamin findes i frugt som jordbær og kiwi og grøntsager som tomater.

E-vitamin

Vitamin E er også en vidunderlig vitamin med regenererende virkning på den menneskelige krop. Dette vitamin hjælper med at forbedre omsætning til alle områder af kroppen, især i hovedbunden. E-vitamin hjælper også tilføje skinne og glans til håret ved infusion af hovedbunden med den rigtige olier. Du kan finde Vitamin E olie, bønner, grøntsager og nødder.

Biotin

Biotin er i B-vitamin familie, men det har en enestående rolle, der gør det stå ved sig selv; Det er vigtigt for ordentlig cellevækst, fedtsyre udvikling og det spiller en rolle i absorptionen af citronsyre. Biotin hjælper kroppen i keratin produktion ligesom de andre B-vitaminer. Biotin kan findes i leveren, mælk, æg og fuldkorn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com